(ΕΛΛΑΔΑ)Τον συνέλαβαν για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 37χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια
Ο 37χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κάνναβης, από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6.130- γραμμαρίων
Συνελήφθη χθες (27-2-2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Κένυας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Ναϊρόμπι Κένυας, μέσω Βρυξελλών Βελγίου.
Ο 37χρονος αλλοδαπός μετέφερε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σε δώδεκα (12) συσκευασίες, τοποθετημένες σε ειδικά μετασκευασμένο διπλό πάτο χειραποσκευής, συνολικού βάρους -6.130- γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω αλλοδαπός αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κάνναβης, από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]