ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Β.Τζουμέρκα:Επιστολή του Δημάρχου Ιωάννη Σεντελέ στον πρωθυπουργό για το γεφύρι της Πλάκας

ΠΡΟΣ
κ. Αλέξη Τσίπρα
Πρωθυπουργό της Ελλάδας


Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

Θα ήθελα καταρχάς να σας εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου για την εκλογή σας στο ανώτερο πολιτικό αξίωμα της χώρας, γεγονός που σε μας τους Τζουμερκιώτες δίνει εξαιρετική χαρά και μας προκαλεί ιδιαίτερη περηφάνια.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και είμαι βέβαιος ότι η ματιά σας θα είναι πάντοτε στραμένη  προς την ιδιαίτερη πατρίδα σας, τα Τζουμέρκα.
Δυστυχώς αναγκάζομαι να συνοδεύσω τα συγχαρητήριά μου με τη θλιβερή σημερινή είδηση, απόρροια της μεγάλης θεομηνίας που χτύπησε την περιοχή μας και που δεν είναι άλλη  από την κατάρρευση του Ιστορικού Πέτρινου Γεφυριού της Πλάκας, ενός ανυπέρβλητου αρχιτεκτονικού μνημείου αλλά συγχρόνως και του μεγαλύτερου ιστορικού, διαχρονικού συμβόλου των αγώνων του λαού της περιοχής μας. Η σημερινή μέρα είναι μέρα πένθους για όλα τα Τζουμέρκα.
Ήδη σε επαφές μας με το Ε.Μ.Π. εκφράσθηκε η πρόθεση να αναληφθεί η σχετική πρωτοβουλία για την εκπόνηση της μελέτης ώστε το μνημείο να αναστηλωθεί, κάτι το οποίο αποτελεί το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε. Στην κατεύθυνση αυτή παρακαλώ θερμά για τη δική σας προσωπική συνηγορία και βοήθεια.
Θα ήθελα να ζητήσω, μέσα στα πλαίσια του βεβαρημένου προγράμματός σας τη δυνατότητα μιας προσωπικής συνάντησης μαζί σας ή/και με τους συνεργάτες σας, προκειμένου να σας ενημερώσω τόσο για την εν λόγω καταστροφή , όσο και για τα ιδιαίτερα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της γενικότερης περιοχής των Τζουμέρκων.


Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
και εξαιρετική τιμή



Ιωάννης Α. Σεντελές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]