ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Νέες έρευνες και μαρτυρίες για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη (βίντεο)

Εξονυχιστικές υπήρξαν   οι έρευνες τόσο στη Γαλακτοκομική Σχολή και πέριξ αυτής το Σάββατο ,όσο και την Κυριακή στο δάσος του Φρόντζου ,την Καστρίτσα και στη Μονή που υπάρχει στην περιοχή ,στην Νταρμπάτοβα ,στο Κάστρο ,στη λίμνη Παμβώτιδα σε σημεία με καλαμιές ,στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη ,χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. 
Να σημειωθεί ,πως στη Μονή Καστρίτσας, ο Βαγγέλης είχε βρεθεί στο παρελθόν στα πλαίσια εκδρομής κάτι που οι καλόγριες το επιβεβαίωσαν. 
Σύμφωνα με τα τελευταία  τώρα δεδομένα, η αστυνομία εξετάζει προσεχτικά το υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας   σε καταστήματα στο κέντρο των Ιωαννίνων που φέρεται να κινήθηκε ο Βαγγέλης το μεσημέρι προς τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου. 
Πολύτιμο το υλικό απο κάμερα ασφαλείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Κατσικά απέναντι απο τη Γαλακτοκομική Σχολή ,καθώς ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται να βγήκε το μεσημέρι έξω απο αυτή.
Παράλληλα μαρτυρία ιδιοκτήτη τυροπιτάδικου στον πεζόδρομο της Μ.Αγγέλου προσανατολίζει τις αστυνομικές έρευνες και  στο κέντρο των Ιωαννίνων. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης δεν βασίστηκε για την μαρτυρία του σε κάποια πιθανή ομοιότητα του νεαρού που μπήκε στο κατάστημά του  την Παρασκευή 6/2 αλλά στη βεβαιότητα που έχει κάποιος όταν  γνωρίζει έναν πελάτη  που έχει και στο παρελθόν ψωνίσει  απο το μαγαζί του .
Παράλληλα η αστυνομία αναμένεται να αξιοποιήσει  και τα στοιχεία που θα προκύψουν απο το κινητό του Βαγγέλη , για να σχηματίσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα 
Οπως μετεδόθηκε στην εκπομπή της  Τατιάνας Στεφανίδου σήμερα το μεσημέρι στο star ,ένα νέο στοιχείο που εξετάζεται είναι μαρτυρία που θέλει τον Βαγγέλη να έχει επισκεφθεί ένα κατάστημα  με την επωνυμία 24ωρο στην περιοχή μεταξύ Αμφιλοχίας- Αγρινίου 
Η πληροφορία  που αφορούσε σε περιοχή 25-30 χλμ έξω απο τα Γιάννενα ,όπως ανέφερε ο κ.Βρόσγος ελέγχθηκε και δεν  ισχύει. 
Ο Βαγγέλης ,σύμφωνα με τα στοιχεία του ιδιωτικού ερευνητή ,το μοιραίο απόγευμα της Παρασκευής βγήκε απο τη Σχολή στις 13.50-13.55 ,κατευθύνθηκε στο περίπτερο που υπάρχει απέναντι ,αγόρασε εισιτήρια και ξαναμπήκε στη Σχολή ,όπου μία συμφοιτήτριά του ανέφερει ότι τον είδε  στην είσοδο της Σχολής ,στο θυρωρείο. 
Στη συνέχεια υπάρχει μαρτυρία οδηγού του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων σύμφωνα μ ε την οποία ο Βαγγέλης ανέβηκε στο λεωφορείο  στις 14.50 κάτι που χρονικά συμπίπτει με την εμφάνισή του στο τυροπιτάδικο στο κέντρο της πόλης (15.10 έφτασε το αστικό στα Γιάννενα και 15.30 τον είδε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος).
Ο θείος του Βαγγέλη  ο κ.Γιώργος Βιδιαδάκης αναφέρθηκε και στις σχέσεις του ανιψιού του με παλιότερο σπουδαστή τη Σχολής που σύμφωνα με μαρτυρίες συμφοιτητών του δεν ήταν και οι καλύτερες. 
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται αμείωτα προς πάσα κατεύθυνση με την ελπίδα πως σύντομα θα λάβει τέλος  η ατελείωτη αγωνία της οικογένειάς του ,των συγγενών και των φίλων του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]