ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Όσκαρ: Πάνω απο 110 εργατοώρες για την κατασκευή των φακέλων και καρτών υποψηφιοτήτων!

Εκεί μέσα κρύβονται τα μεγάλα μυστικά των Οσκαρ. Στους 24 φακέλους που θα ανοίξουν επί σκηνής όσοι παρουσιάσουν το κάθε βραβείο, στη 87η απονομή, την Κυριακή.
Ο κόσμος βλέπει μόνο το εξωτερικό του χρυσού φακέλου, αλλά οι παρουσιαστές βλέπουν πολλά περισσότερα από απλά το όνομα του νικητή του κάθε βραβείου καθώς- όπως αντιλαμβάνεται κανείς- ακόμη και αυτή η λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα προσεγμένη στα Οσκαρ.
Από το 2011, ο Μαρκ Φρίντλαντ επιμελείται αυτούς τους ιδιαίτερους φακέλους και η πρώτη… πινελιά που έβαλε ήταν το χρυσό χρώμα.
Για τους 24 φακέλους και τις 121 κάρτες υποψηφιοτήτων ετοιμάζονται τρία διαφορετικά σετ, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα σε περίπτωση απροόπτου. Για την κατασκευή τους απαιτούνται 110 εργατοώρες.
Ούτε καν η σφραγίδα δεν είναι τυχαία, καθώς φέρει τα αρχικά της PricewaterhouseCoopers, που καταμετρά τις ψήφους. Τους φακέλους και τις κάρτες που περιέχουν τις κρατούν συνήθως οι νικητές. Οσες όμως… περισσέψουν, καταστρέφονται, προκειμένου να μην καταλήξουν να πωλούνται σε διαδικτυακές δημοπρασίες.
 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]