(ΚΟΣΜΟΣ)Ένας στους τρεις Αμερικάνους κοιμάται πάνω στα χρήματά του!

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει έρευνα της AmericanExpress σε 1.820 ενήλικες. Όπως αναφέρει το kontranews.gr, παρά το γεγονός ότι έχουν εφευρεθεί οι τράπεζες, το 29% των ερωτηθέντων ομολόγησε ότι κρατά τα χρήματα στο σπίτι γιατί το θεωρεί… ασφαλέστερο!

Μεταξύ αυτών, το 53% δήλωσε ότι κρύβει το ρευστό σε διάφορες κρυψώνες. Από την έρευνα προκύπτει ότι το 67% των ερωτηθέντων κρύβει τα χρήματα στο στρώμα ή στον καταψύκτη και ομολογεί ότι φοβάται να τα τοποθετήσει σε κάποια τράπεζα.

«Ρωτήσαμε για πρώτη φορά ανθρώπους πώς σχεδιάζουν να κρύψουν τα χρήματά τους» δήλωσε από την πλευρά του ο Kimberly Litt, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην American Express και πρόσθεσε ότι τελευταία οι αμερικανοί είναι όλο και πιο πρόθυμοι να κρατούν τα χρήματα στο σπίτι. Στην ίδια έρευνα αναφέρεται ότι 1 στους 4 ανθρώπους προβλέπει κάποια οικονομική καταστροφή και κρύβει χρήματα για κάθε περίπτωση. «Ορισμένοι τα βάζουν σε ξεχωριστούς φακέλους και τα κρύβουν θεωρώντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αποταμιεύουν» είπε ο Litt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]