Ποιος νίκησε στη "μάχη"...των γραφείων της Βουλής. Ποιος έβαλε όρο, ότι φεύγει μόνο αν...

Η πρώτη εβδομάδα, μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, πέρασε με συγκρούσεις και ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες των κομμάτων, για τα γραφεία και τους χώρους του ισογείου στη Βουλή.
Λύση στο αδιέξοδο που θα κατέληγε σε «εξορία» του Γιώργου Παπανδρέου από το κτίριο της Βουλής, έδωσε η παρέμβαση του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, ο βετεράνος κοινοβουλευτικός δέχθηκε να μετακινηθεί στο κτίριο της λεωφόρου Αμαλίας, βάζοντας όμως ως όρο, την εγκατάσταση του Γιώργου Παπανδρέου, στο γραφείο που διατηρούσε ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Το συγκεκριμένο γραφείο θεωρείται προνομιακό, καθώς είναι στο ισόγειο, είναι ευρύχωρο, σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο στην Ολομέλεια και δίπλα από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών. Επίσης, έχει τη δική του ιστορία, καθώς αποτελούσε το κοινοβουλευτικό στρατηγείο του Γεωργίου Παπανδρέου, του Ιωάννη Αλευρά και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Νωρίς το πρωί, έφθασε το συνεργείο της μεταφορικής εταιρείας με τις κούτες και τον εξοπλισμό γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]