Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Ηπείρου για την οργάνωση της εκδήλωσης στο Σισμανόγλειο Μέγαρο Κων/πολης



Ως  Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πρέβεζας αισθανόμαστε την ανάγκη , με την παρούσα επιστολή μας, να σας  ευχαριστήσουμε  Θερμά  για  την  ευκαιρία  και τη δυνατότητα  που μας δώσατε  να  συμμετέχουμε στην  εξαιρετική εκδήλωση  στο  Σισμανόγλειο  Μέγαρο σε συνεργασία με το  Γενικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης  , το Γραφείο  Ε.Ο.Τ. Τουρκίας και  με συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία και συντόνισε την αποστολή , με επικεφαλή της Αντιπροσωπείας  τον  Περιφερειάρχη  κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.
  Πραγματικά ήταν μια  πρωτόγνωρη εμπειρία , το να έρθουμε σε άμεση επαφή, με Τούρκους τουριστικούς πράκτορες  και  να τους παρουσιάσουμε την περιοχή μας  ,αλλά  και την επιχείρησή μας.


Κατά γενική ομολογία , η  συνολική οργάνωση ήταν συντονισμένη ,άψογα σχεδιασμένη και τα οφέλη πολλαπλά  τόσο για τους επιχειρηματίες του Τουρισμού όσο και για την προβολή της Ηπείρου.
 Ανάμεσα στα πολλά θετικά της εκδήλωσης , ήταν η γνωριμία και η σύσφιξη των σχέσεων  με  τους υπόλοιπους συμμετέχοντες  από την  Ήπειρο.  Η  συνεργασία ,η ανταλλαγή απόψεων ,η κατάθεση  κοινών προβληματισμών  και ανησυχιών με τους εμπλεκόμενους φορείς Τουρισμού στην Ήπειρο, ενισχύει τον κοινό μας στόχο για  Τουριστική Ανάπτυξη.


 Επίσης μέσω της Περιφέρειας  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους  τους υπεύθυνους του Γενικού Προξενείου  που συνέβαλαν  για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής. 
Τελειώνοντας, θα θέλαμε  να σας αναφέρουμε  ότι  η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων 
Δωματίων Πρέβεζας  ,θα στηρίζει και θα ενισχύει ,τέτοιες πρωτοβουλίες  ,με τα μέλη και τους εκπροσώπους της.  Θα είναι παρούσα  σε κάθε κάλεσμα της Περιφέρειας Ηπείρου. 
Η Εξωστρέφεια ,  ο σχεδιασμός  και  το όραμα , που διαπιστωμένα πλέον ,διέπει  τη στρατηγική πολιτική της Τουριστικής Ανάπτυξης Ηπείρου ,  μας γεμίζει ελπίδα και μεγάλες προσδοκίες.  Αποτελεί την ευκαιρία  που όλοι περιμέναμε  - το άνοιγμα   σε  νέες  αγορές   στις  οποίες  τελικά υπάρχει  έντονο  ενδιαφέρον  για  τoν όμορφο τόπο  μας!

Με  εκτίμηση για το έργο σας.

Εκ μέρους της  
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
&ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Πρόεδρος                                                                     Το    Μέλος
                                                                                               
 Χαρίσης  Αναστασίου                                                     Άννα  Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]