Με επιτυχία , η Ημερίδα με θέμα τον Χωροταξικό Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε προχθες,  η Ημερίδα με θέμα τον Χωροταξικό Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων που διοργανώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2014, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, στo πλαίσιο του Έργου “Waterguard” του Προγράμματος  Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 - 2013».
Ειδικότεροι στόχοι της Ημερίδας ήταν η προβολή του υδάτινου πλούτου της Ηπείρου καθώς και η εξέταση των μέσων διαχείρισης των εσωτερικών υδάτων και αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου. 
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε Αίθουσα του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και συμμετείχαν ως εισηγητές ο κος Ευάγγελος Νικολάου,  Υδρογεωλόγος – Μηχ/κός Προϊστάμενος ΙΓΜΕ Περιφέρειας Ηπείρου, ο κος Αλμπάνης Τριαντάφυλλος,  Καθηγητής  Τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο κος Μπέλλος Γιώργος, Ηλ/γος ΤΕ ΣΥΔΛΙ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Τσαμπαλάς Βασίλειος, Πρόεδρος ΣΥΔΛΙ.

Η Ημερίδα συγκέντρωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσων παρευρέθησαν, ενώ στην συζήτηση που ακολούθησε θίχτηκαν ευαίσθητα ζητήματα σχετικά με την εφαρμογή σύγχρονων διαδικασιών, μεθοδολογιών και τεχνολογιών για την παρακολούθηση και τη διασφάλιση
της ποιότητας του πόσιμου νερού και γενικότερα των ποιοτικών χαρακτηριστικών του υδροφόρου ορίζοντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]