(ΚΟΣΜΟΣ)Άγριος καβγάς μέσα σε αεροπλάνο λόγω ενός μωρού που έκλαιγε

Μπουνιές αντάλλαξαν επιβάτες πτήσης της Air China όταν δύο γυναίκες επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν σε μια μητέρα για το μωρό της που έκλαιγε.

Ο καβγάς κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα με τον πιλότο να απειλεί ότι θα κάνει αναγκαστική προσγείωση αν δεν σταματήσουν. Η εικόνα άλλωστε της εσωτερικής πτήσης της εταιρείας από την Τσόνγκινγκ στο Χονγκ Κονγκ μιλάει από μόνη της. Φαίνεται μια γυναίκα να χτυπά το κεφάλι της σε ένα από τα ντουλάπια αποθήκευσης με μια άλλη μπροστά της να προσπαθεί να την χτυπήσει και η αεροσυνοδός να προσπαθεί να παρέμβει και να τις σταματήσει.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν δύο γυναίκες παραπονέθηκαν στην 27χρονη μητέρα ότι το μωρό τις ξύπνησε με το κλάμα του. Ένας επιβάτης μάλιστα που καθόταν δίπλα στις γυναίκες τόνισε ότι ξεκίνησαν λέγοντας της να κάνει το μωρό να σκάσει. Η μητέρα αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και ρίχνοντας πίσω το κάθισμα της γρονθοκόπησε τις γυναίκες που ανταπέδωσαν. «Πάλευαν, το μωρό ούρλιαζε και οι άλλοι επιβάτες φώναζαν. Ήταν σαν μια περίεργη ταινία», ανέφερε ένας επιβάτης.

Ο πιλότος τελικά δεν πραγματοποίησε την απειλή του, αλλά η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ περίμενε στον διάδρομο αποπροσγείωσης για να ανακρίνει τους εμπλεκόμενους.
πηγη parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]