Πρέβεζα: Ανανεωμένο και με πολλές υποσχέσεις για όμορφα Χριστούγεννα, το Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς!


Τις πύλες του για τα παιδιά και για όλους όσοι αισθάνονται παιδιά άνοιξε σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα. 
Το εγκαίνια του χωριού της χαράς άνοιξαν με καλωσόρισμα του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη, ενώ στη συνέχεια η Χορωδία Ηχοχρώματα   κράτησε συντροφιά με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες
Στις 18:30 μ.μ,   οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου, με υπεύθυνη την κα Μπάρκα Σοφία,  είχαν ετοιμάσει για τους επισκέπτες του χωριού με πολύ διάθεση Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες.
Λίγο αργότερα, οι μαθητές του  7oυ Nηπιαγωγείου Πρέβεζας, με υπεύθυνη την κα Μάρκου Αγγελική,  γέμισαν την πλατεία με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος <<Κλεοπάτρα>> με υπεύθυνη την κα Βάσω Ζαντραβέλη παρουσίασε ελεύθερες χορογραφίες. 
O Σύλλογος Γυναικών του Αγ. Θωμά, με χοροδιδάσκαλο την κα Ροντογιάννη Παναγιώτα,  μας ταξίδεψε στην παράδοση  και τo Πρόγραμμα έκλεισε με έντονους ρυθμούς της Ζούμπα με την Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου.
Ήταν μια υπέροχη βραδιά που τα είχε όλα, με πλήθος κόσμου να δίνουν το παρόν  με θετικές σκέψεις,  αγάπη, ελπίδες και  προσδοκίες  ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση φέτος είναι σαφώς καλύτερη, με πολλές δράσεις καθημερινά στα σπιτάκια, με περισσότερους εθελοντές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους,  ενώ στον χώρο θα υπάρχουν κλόουν, ξυλοπόδαροι αλλά και ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης που θα μοιράσει δώρα και ευχές στα παιδιά αλλά  και το Ζαχαροπλαστείο Διεθνές και ο Φούρνος του Ντόναλντ με γιορτινές γεύσεις και ξεχωριστές λιχουδιές..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]