ΛΕΥΚΑΔΑ:Καμπανάκι Κινδύνου για Πόρτο Κατσίκι! Θέματα ασφαλείας μπορεί μην επιτρέψουν την λειτουργία της παραλίας αυτό το καλοκαίρι!!

"Η κατάσταση στην παραλία "Πόρτο Κατσίκι" είναι πολύ άσχημη σε ότι αφορά το θέμα της ασφάλειας" , είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονατειδής, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ως προς την λειτουργία της για αυτό το καλοκαίρι.

Λίγο πριν είχε εκφραστεί η "αγωνία" του Νίκου Μπρατζουκάκη καθώς μετέφερε την πληροφορία ότι η επιτροπή που έχει συσταθεί για την καταλληλότητα της, προσανατολίζεται στο να κλείσει η παραλία .

Το γεγονός αυτό θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στον τουρισμό του νησιού, καθώς αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες και την καλύτερη διαφήμιση για το νησί, υπογράμμισε ο κύριος Μπρατζουκάκης.
Ο κύριος Δρακονταειδής στην απάντηση του είπε ότι αυτό το θέμα απασχόλησε την νέα Δημοτική Αρχή από την πρώτη μέρα. Είπε επίσης ότι έχει συγκροτηθεί επιτροπή από ειδικούς σε συνδυασμό με τον Αντιπεριφερειάρχη, καθώς έχουν έρθει και ειδικοί από το ΙΓΜΕ της Πρέβεζας.

"Υπάρχει μια καταρχήν εικόνα, αλλά ακόμα δεν έχουν παρθεί η οριστικές αποφάσεις, γιατί πριν και πέρα από όλα προέχει η ασφάλεια", αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
πηγη prevezatoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]