ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Εικαστική παρέμβαση στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ




Για ακόμα μια φορά οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, ανέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης που πραγματοποιούν τις φετινές Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί με την εθελοντική καλλιτεχνική τους εργασία και πολλά ζεστά χαμόγελα συμπαράστασης, ζωγράφισαν και έδωσαν χρώμα και ζωή στους μουντούς μέχρι χθες τοίχους των Εξωτερικών Ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. 

Από νωρίς το πρωί εφοδιασμένοι με πινέλα και χρώματα πραγματοποίησαν εικαστική παρέμβαση στο χώρο, αποτυπώνοντας με μεράκι στους τοίχους το καλλιτεχνικό τους ταλέντο, με στόχο να απαλύνουν τον πόνο των άρρωστων παιδιών και να κάνουν τους συνομίληκους τους ασθενείς να νιώθουν ευχάριστα και άνετα στο χώρο κατά την παραμονή τους στο Νοσοκομείο. 

Η διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ ευχαριστεί τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ανταπόκρισή και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση της εικαστικής παρέμβασης των μαθητών μας.



Μηνύματα ελπίδας και αγάπης στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο συνεδριακό κέντρο "Κάρολος Παπούλιας" στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ.
Οι μαθητές με τις μελωδίες και το θεατρικό έργο που παρουσίασαν, μετέφεραν στους γονείς, τους συγγενείς, τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους αλλά και τους συμπολίτες μας που γέμισαν την αίθουσα, τα μηνύματα της ελπίδας και της αγάπης που συνδέονται άρρηκτα με τη Γέννηση του Θεανθρώπου.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και απέδειξαν τη σπουδαία εκπαιδευτική δουλειά που γίνεται στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Ιωάννης Μήτσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Ιωαννιτών, κ. Παντελής Κολόκας και η Γενική Γραμματέας του ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Ηπείρου, κα Σοφία Τζαρούχη.

Η διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της φετινής ετήσιας Χριστουγεννιάτικης γιορτής και κυρίως τους πρωταγωνιστές της που ήταν οι ίδιοι οι μαθητές! 

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015, με υγεία, ευτυχία και πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]