Ίανθος Ιωαννίνων :Tα playoffs του Basket Nights 4.

Ίανθος Ιωαννίνων

BN4: Playoffs
Έτοιμο είναι πλέον το πλήρες πρόγραμμα για τα playoffs του Basket Nights 4. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ. Τη Κυριακή θα διοργανωθεί και διαγωνισμός τριπόντων ο οποίος θα διαφέρει λίγο από τον διαγωνισμό που είχε διεξαχθεί στο Basket Nights 3. Πριν από όλες τις αναμετρήσεις θα βγαίνει αναμνηστική φωτογραφία με τους αθλητές και τους διαιτητές. Επίσης θα παρουσιαστεί και το λάβαρο των πρωταθλητών του Basket Nights 3 ενώ θα γίνονται και εγγραφές για το Basket Nights 5. Το πλήρες πρόγραμμα:. 
Προκριματικά 29/11
20:00 Προκρ. Α ......... BBQ v Duke .........
20:00 Προκρ. Δ ......... Blue BC v Λιμνάνθρωποι .........
20:30 Προκρ. Β ......... Ταλαιπωριακός v Limnopoula BC .........
20:30 Προκρ. Γ ......... Πενταψήφιοι v Morsel .........
Playoffs 29/11
21:05 Προημ. B ......... Δουρούτη Rockets v Νικητής Προκρ. Α .........
21:35 Προημ. Δ ......... Κρόνος v Νικητής Προκρ. Γ .........
22:10 Προημ. Γ ......... Παλτά v Νικητής Προκρ. Δ .........
22:45 Προημ. A ......... Chicago Bulls v Νικητής Προκρ. Β.........
Final Four 30/11
20:30 Διαγωνισμός τριπόντων
21:30 Hμ. Β  ......... Νικητής Προημ. Γ v Νικητής Προημ. Β .........
22:00 Ημ. Α ......... Νικητής Προημ. Α v Νικητής Προημ. Δ .........
22:30 Μικρός Τελικός ......... Ηττημένος Ημ. Α v Ηττημένος Ημ. Β.........
23:00 Μεγάλος Τελικός ......... Νικητής Ημ. Α v Νικητής Ημ. Β .........
Διαγωνισμός τριπόντων
Στο διαγωνισμό τριπόντων μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο στα προκριματικά. Η συμμετοχή έχει κόστος 3 ευρώ και ο νικητής παίρνει αναμνηστικό T-shirt.
Οι αθλητές θα χωριστούν σε ομίλους και θα παίξουν όλοι με όλους στον όμιλο τους. Σε κάθε αγώνα ο κάθε αθλητής θα σουτάρει 5 τρίποντα σε κάθε μία από τις 5 γνωστές θέσεις ( 0, 45, 90, 135 και 180 μοίρες) - αυτή τη φορά όμως ο ένας μετά τον άλλο και όχι ταυτόχρονα. Το τελευταίο τρίποντο από κάθε θέση θα μετράει για 2 πόντους ενώ όλα τα υπόλοιπα για ένα. Στο τέλος ο αθλητής με τους περισσότερους πόντους κερδίζει ενώ θα κρατηθεί κατάταξη και σκορ σε περίπτωση που δύο αθλητές έχουν ισάριθμες νίκες / ήττες
Στο Basket Nights 3 πρωταθλητής τριπόντων αναδείχθηκε ο Κλέανδρος Ζυγούρης..
Λάβαρο πρωταθλητών BN3
Κατά τη διάρκεια των playoffs θα παρουσιαστεί και το λάβαρο των πρωταθλητών του Basket Nights 3, Παρτιζάν Βελισσαρίου. Μαζί με τα λάβαρα των πρωταθλητών του Basket Nights 1 (Ομάδα Χ) και Basket Nights 2 (Fantastic 4) θα κοιτούν από ψηλά τις μάχες που θα δίνουν οι ομάδες να αποκλείσουν η μία την άλλη, ώστε στο τέλος να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Οι νικητές θα τους κάνει παρέα στη σειρά με τα λάβαρα των πρωταθλητών.
Basket Nights 5
Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι το Basket Nights 5 θα ξεκινήσει στις 7 Δεκεμβρίου. Στο γήπεδο θα υπάρχει και η νέα αφίσα για το Basket Nights 5, ενώ πριν και μετά τις εκδηλώσεις μπορείτε να κάνετε εγγραφές. Φροντίστε να έχετε μαζί σας και την αίτηση εγγραφής που μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6937163555 ή στο dimitris@ianthos.org


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]