ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Νέες έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες ΑΠΑΤΟΥΝ τους άνδρες τους όταν αυτοί πάνε στο ΓΗΠΕΔΟ!

Πάνω από το 31% των παντρεμένων γυναικών παίζουν εκτός έδρας όταν οι σύζυγοι τους βλέπουν ποδόσφαιρο!…



αναφέρει η AshleyMadison.com – η παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις.

Σε πρόσφατη έρευνα η πασίγνωστη ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις, αναφέρει ότι όταν οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι ποδοσφαίρου, αν και οι ίδιοι αρκετά άπιστοι, παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα να τα δίνει όλα στο γήπεδο, οι γυναίκες τους την ίδια στιγμή τα δίνουν και αυτές όλα… και εκτός έδρας!!!

Οι πιο άπιστοι οπαδοί του ποδοσφαίρου στη Μπουντεσλίγκα ( Bundeslinga) είναι το Αμβούργο (Hamburger AV) , ακολουθεί η Χέρτα Βερολίνου, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τέλος η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ενώ στην Ισπανία οι πιο άπιστοι φίλαθλοι της Primera Division είναι οι Espaniol Βαρκελώνη, ακολουθούν της Ρεάλ Μαδρίτης, FC Βαλένθια και Ατλέτικο Μπιλμπάο! Στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα της απιστίας, που ακολουθεί ό ΠΑΟ, η ΑΕΚ και Άρης .

Η έρευνα έδειξε ότι πάνω από το 31% των παντρεμένων γυναικών ετοιμάζονται για “φιλικά”, ενώ οι σύζυγοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Οι γυναίκες έχουν τους δικούς τους κανόνες. Όταν λοιπόν οι σύζυγοι βρίσκονται στο σπίτι βλέποντας ποδόσφαιρο εκείνες φροντίζουν να κλείνουν συναντήσεις μέσω του site της Ashleymadison.com! Στα 90 λεπτά που διαρκούν τα ματς οι κυρίες είναι στο διαδίκτυο είτε μέσω των κινητών τηλεφώνων τους ή στους υπολογιστές τους/tablet και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν τα δικά τους γκολ…. Συνήθως τα Σαββατοκύριακα, όταν οι περισσότερες ομάδες παίζουν, η AshleyMadison.com βλέπει ένα κύμα για νέες μεταγραφές ή αύξηση από τη συνηθισμένη κίνηση των γυναικών στο χώρο. Όταν οι σύζυγοι ταξιδεύουν με τις ομάδες τους, οι γυναίκες τους ήδη παίζουν πολύ μακριά!!!

Παρακάτω είναι μερικά στοιχεία που καλώς η κακώς ωθούν τις γυναίκες να καταφεύγουν στα κινητά τηλέφωνα και στους φορητούς υπολογιστές τους:

• Μόνο το 8% των ανδρών είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα ντέρμπυ για σεξ.

• Οι σύζυγοι στην Ισπανία (68%), την Πορτογαλία (58%) και την Ιταλία (57%), αντιθέτως, θέλουν να αποφύγουν να παρακολουθήσουν έναν τελικό με κάθε κόστος, και θα ήταν περισσότερο πιθανό να ικανοποιήσουν τις συζύγους τους ή τις ερωμένες του σεξουαλικά κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου παιχνιδιού σε σύγκριση με την παγκόσμια τάση.

• 64% των Βραζιλιάνων και το 57% των Ολλανδών θα έκαναν σεξ μόνο αν ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν το παιχνίδι την ίδια στιγμή.

• 34% των Γερμανών και το 29% των Αργεντινών ομολόγησαν ότι κατά τη διάρκεια του σεξ έχουν σκεφτεί έναν ποδόσφαιρο αγώνα.

• 69% των ανδρών μελών έχουν έτοιμες δικαιολογίες για τις συζύγους τους ή τις ερωμένες τους. Οι κορυφαίες δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, την ημέρα που παίζει η αγαπημένη τους ομάδα είναι : «Μπορεί να χάσω κάποιο γκολ» (53%), «έχω hangover» (40%) ή «είμαι πάρα πολύ κουρασμένος» (33%).

Πολλές σύζυγοι και ερωμένες αισθάνονται παραμελημένες εξαιτίας της στρογγυλής θεάς και τιμωρούν τον σύζυγο ή εραστή τους έχοντας καυτές φαντασιώσεις με ποδοσφαιριστές κυρίως της αντίπαλης ομάδας. Το 62% των γυναικών ομολόγησαν ότι έχουν φαντασιώσεις για μια εξωσυζυγικοί σχέση με έναν ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, ιεραρχώντας τους κορυφαίους παίκτες , τα θηλυκά μέλη της AshleyMadison.com μας έδωσαν το τοπ 10:

1. Gerard Pique 13,3%

2. Glen Johnson 12,5%

3. Mats Hummels 10,4%

4. Ezequiel Lavezzi 10,2%

5. Christiano Ronaldo 9,9%
πηγη makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]