ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΕΛΛΑΔΑ)Θεσσαλονίκη:Ομηρία σε εξέλιξη μετά από πυροβολισμούς σε ανθοπωλείο στην Τούμπα

09:45 Το θύμα της αιματηρής επίθεσης είναι 47χρονη που φέρει διαμπερές τραύμα σε σημείο του σώματος της και σκάγια στο πρόσωπο. Η κατάσταση της υγείας της  κρίσιμη. Όπως αναφέρουν πηγές του ThessToday ο δράστης ήταν σε διάσταση με τη σύζυγο του.
Την 47χρονη κατάφερε και τράβηξε έξω από το κατάστημα, τσαγκάρης από διπλανό μαγαζί, όταν ο δράστης για άγνωστο λόγω κατέβηκε στο υπάγειο.
Ο δράστης βρίσκεται αυτή την ώρα στο υπόγειο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ομηρία χωρίς να έχει διευρκινιστεί αν πρόκειται για πελάτη ή υπάλληλο.

09:45 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης μπήκε στο κατάστημα με όπλο και πυροβόλησε τη σύζυγο του που εργαζόταν στο ανθοπωλείο, η οποία διεκομίσθει με διαμπερές τραύμα στο νοσοκομείο. Ο δράστης βρίσκεται μέσα στο κατάστημα έχοντας όμηρο ενώ αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το κατάστημα στην οδό Αμφιπόλεως και διαπραγματευτές προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Πρώτη ενημέρωση:
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος μπήκε σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα στις 8 το πρωί, πυροβόλησε και τραυμάτισε πιθανότατα στο πρόσωπο νεαρή κοπέλα. 

Η κοπέλα η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι η κόρη του ιδιοκτήτη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης βρίσκεται σε κλοιό αστυνομικών που απέκλεισαν την περιοχή και προσπαθούν να τον συλλάβουν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ληστεία αλλά για προσωπική διαφορά κι ότι ο δράστης είναι εγκλωβισμένος μέσα στο κατάστημα ενώ διαπραγματευτές βρίσκονται στο σημείο.
πηγη thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]