ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η κ.Βίκυ Ευταξά σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για την αξιολόγηση των δομών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Η Γενική Γραμματέας
σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για την αξιολόγηση των δομών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων 
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών με αντικείμενο την αξιολόγηση των δομών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων συμμετείχε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση των δομών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας. Η Γενική Γραμματέας, συνοδευόμενη από τους Δ/ντες των τριών Γενικών Δ/νσεων ( Εσωτερικής Λειτουργίας, Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων, Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής) παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τις αλλαγές στο σχέδιο οργανογράμματος των δομών που επεξεργάζεται το Υπουργείο.   
Υπενθυμίζεται, πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας είχε ήδη προχωρήσει στην αυτοαξιολόγηση των δομών της καθώς είναι η μία από τις δύο Αποκεντρωμένες που είχε επιλεγεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για την πιλοτική εφαρμογή της αξιολόγησης.
Παράλληλα το Υπουργείο Εσωτερικών προχωρά τις διαδικασίες για την αξιολόγηση των δομών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄& Β΄ βαθμού αποστέλλοντας στους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες έγγραφο με το οποίο τους καλεί να στείλουν μέσω των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων τις τροποποιήσεις των οικείων οργανισμών τους και τις παρατηρήσεις του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]