ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

(ΕΛΛΑΔΑ)Και στην Κρήτη η εταιρεία που απειλεί τους οδηγούς ταξί!

H Uber είναι μία εφαρμογή που μετατρέπει ιδιώτες οδηγούς σε μεταφορείς και αποτελεί πονοκέφαλο για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί. Τα νέα είναι ότι η εταιρεία σχεδιάζει τη δραστηριοποίηση της και στην Κρήτη.

Η λειτουργία της είναι απλή: οι χρήστες δεν έχουν παρά να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους και μέσω GPS, να εντοπίσουν σε πραγματικό χρόνο ιδιωτικά οχήματα, τα οποία βρίσκονται κοντά τους και να τα χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους - έναντι αμοιβής - αντί για ταξί!

Από την άλλη πλευρά όσοι ιδιώτες θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Uber κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία πληρώνεται ως διαμεσολαβητής.

Τα σχέδια της για την Ελλάδα

Το Σεπτέμβριο η εταιρεία είχε αναρτήσει αγγελία ψάχνοντας για προσωπικό που θα στελεχώσει τα γραφεία της στην Αθήνα, ενώ πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε μέσω κοινωνικού δικτύου ότι θα δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα.

Μάλιστα μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας φαίνεται να αναζητά οδηγούς-συνεργάτες σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση μεταξύ των οποίων και η Κρήτη. Ήδη στη Θεσσαλονίκη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα 100 οδηγοί-συνεργάτες, που είναι και ο ελάχιστος αριθμός που απαιτείται για να μπει σε λειτουργία η εφαρμογή.
πηγη creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]