ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ελληνίδα διπλωμάτης στην Ταϋλάνδη- Τραγικό δυστύχημα στις γραμμές του τρένου!

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη στην Ταϋλάνδη, συγκεκριμένα στην σιδηροδρομική γραμμή Θόνμπουρυ-Ναμ Τοκ.

Η Ελληνίδα διπλωμάτης, Αριστέα Λιάπη, στέλεχος της ελληνικής Πρεσβείας της Μπανγκόκ, η οποία επέβαινε στο τρένο, έχασε τη ζωή της, όταν σε κάποια στάση στη γέφυρα του ποταμού Κβάι φέρεται να προσπάθησε να φωτογραφήσει το τοπίο, να έπεσε και να παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία!

Η πόλη Θόνμπουρυ βρίσκεται στο Κατσανάμπουρι, ιστορική περιοχή από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία «Η γέφυρα του ποταμού Κβάι».

Η διπλωμάτης έκανε διακοπές με την οικογένεια της, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ήταν 50 χρόνων.

«Ήρθε με την οικογένειά της. Όλη η οικογένειά της είχε αποβιβαστεί στο σταθμό του τρένου, αλλά εκείνη έμεινε πίσω. Βιάστηκε να κατέβει από το τρένο, που όμως ήταν εν κινήσει, έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπολοχαγός Κασάν Πάρα.

Το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση για την τραγική απώλεια του στελέχους της Πρεσβείας της Μπανγκόκ.

«Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία.

Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».
πηγη star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]