Ποιός είναι ο τυχερός που κέρδισε στο Στοίχημα 8.656 φορές σε 1 χρόνο !

Παίκτης του στοιχήματος, κέρδισε το 2013 σε 8.656 δελτία ! Δηλαδή κέρδιζε σε περίπου 30 δελτία την ημέρα, κάθε μέρα!
Δείτε αναλυτικά:


Στο πρόβλημα που απασχόλησε τη Γραμματεία Διαφάνειας για την πάταξη κυκλωμάτων ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος μέσω τυχερών παιχνιδιών, με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι δίνει λύση η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), όπως είχε διαβεβαιώσει ο Πρόεδρός της Ευγένιος Γιαννακόπουλος στη συνεργασία που είχαμε για το πρόβλημα αυτό, δήλωσε ο Γ.Γ. Διαφάνειας Γ. Σούρλας.
Με το νέο Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. κανένας δεν θα μπορεί να εισπράττει κέρδη από τυχερά παιχνίδια χωρίς να κάνει γνωστό το όνομά του, αφού η είσπραξη θα γίνεται μέσω τράπεζας, ενώ παράλληλα θα παταχθεί το φαινόμενο του ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος με τα «ανώνυμα» δελτία χαμηλού κέρδους, κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσό, αφού γι’ αυτά δεν θα χορηγείται πλέον βεβαίωση κερδών .
Έτσι, δεν θα έχει νόημα για τους επιτήδειους να εμφανίζονται ως νικητές εκατοντάδων ή και χιλιάδων τέτοιων δελτίων χαμηλού κέρδους ετησίως, όπως γινόταν μέχρι τώρα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του παρακάτω πίνακα για το έτος 2013, όπου παρουσιάζονται οι πρώτοι δέκα παίκτες σε αριθμό δελτίων για τα οποία ζητήθηκαν βεβαιώσεις και οι οποίοι δήλωσαν ότι κέρδισαν 39.333 δελτία, ο πρώτος μάλιστα από αυτούς 8.654 (!):



Με τον κανονισμό αυτό της Ε.Ε.Ε.Π. τίθεται πλέον τέρμα στο ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος μέσω τυχερών παιχνιδιών, τόνισε ο κ. Σούρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]