(ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ)Αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη της εγκληματικότητας Πραγματοποιήθηκαν (7) συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα και εξιχνιάστηκαν (4) υποθέσεις κλοπών

Διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις στα Ιόνια Νησιά για την πρόληψη της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκαν (7) συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα και εξιχνιάστηκαν (4) υποθέσεις κλοπών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός αστυνόμευσης των Ιονίων Νησιών στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιούνται διαδοχικές αστυνομικές εξορμήσεις από τις αρμόδιες, κατά περίπτωση, αστυνομικές Υπηρεσίες.

Οι έλεγχοι έχουν προληπτικό προσανατολισμό και πραγματοποιούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων πραγματοποιήθηκαν χθες (06.11.2014), ειδικότερες αστυνομικές επιχειρήσεις στους καταυλισμούς που διαμένουν ρομά σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, κατά τους οποίους:

Διατέθηκαν συνολικά 61 αστυνομικοί και 26 οχήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να :

Ελεγχθούν συνολικά 115 οχήματα και 211 ημεδαποί και αλλοδαποί
Βεβαιωθούν 50 επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για ταχύτητα, χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και άλλες καθώς επίσης και (4) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Κατά τους ελέγχους αυτούς, συνελήφθησαν συνολικά (7) άτομα, για διάφορα αδικήματα και εξιχνιάστηκαν (4) υποθέσεις κλοπών, από τις οποίες οι σημαντικότερες αφορούσαν:

Τη σύλληψη σε δύο διαφορετικές υποθέσεις σε Κεφαλονιά και Λευκάδα, από τα αντίστοιχα Τμήματα Ασφαλείας, δύο ημεδαπών μίας 40χρονης και ενός 46χρονου, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, αντίστοιχα.
Τη σύλληψη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, δύο ημεδαπών ρομά μίας 40χρονης και μίας 23χρονης, για κλοπή του χρηματικού ποσού των (230) ευρώ, χθες το πρωί (06.11.2014), από 58χρονο ημεδαπό, στην πόλη της Κέρκυρας.
Επίσης στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εξιχνιάστηκαν (3) ακόμη υποθέσεις κλοπών στην Κέρκυρα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, οι οποίες αφορούσαν:

Την ταυτοποίηση δύο ημεδαπών ρομά, ηλικίας 21 και 28 ετών, ως δραστών δύο διαδοχικών κλοπών κατά τις οποίες αφαίρεσαν ,αρχικά δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την Τρίτη 04.11.2014 το απόγευμα, από την περιοχή του Αγ.Ιωάννη Κέρκυρας και στη συνέχεια, από κοινού με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ από εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα.
Την ταυτοποίηση μίας ακόμη 31χρονη ημεδαπής ρομά, η οποία αφαίρεσε, την Πέμπτη 30.10.2014. στην πόλη της Κέρκυρας ,το πορτοφόλι 77χρονου ημεδαπού το οποίο περιείχε το ποσό των (650) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]