ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Για Voucher στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Δέλτα»


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα voucher 18-24 και 25-29. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Δέλτα μπορεί να σε ενημερώσει έγκαιρα και να σε καθοδηγήσει σχετικά με τις διαδικασίες!
Μπες τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΔΒΜ2 Δέλτα και συμπλήρωσε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ και τα στοιχεία σου:  http://www.delta-iek.gr/Voucher-Ανέργων . Έτσι εκπαιδεύεσαι σε έναν από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια θέση εργασίας στο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών της Δέλτα.
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2  Δέλτα  παρέχει, σε όσους επιλεγούν και λάβουν την επιταγή κατάρτισης αλλά και αποφασίσουν να καταρτιστούν σε τμήματα του, τα παρακάτω προνόμια:
Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων ECDL διάρκειας 60 ωρών (windows, word, excel) για απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου απο τον ΑΣΕΠ.
Δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση για μια υποτροφία διετούς φοίτησης στο ΙΕΚ Δέλτα, για τον/την ίδια ή μέλος της οικογενείας του/της σε ειδικότητα επιλογής του/της.
Η εκπαίδευση των ωφελουμένων του προγράμματος θα πραγματοποιείται στο κέντρο της πόλης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Πληροφορίες: Κωλέττη & Καπλάνη 5, Ιωάννινα, τ.26510 77472 & 70719, kdvm2-ioannina@delta.edu.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]