Τα Praktiker είναι παντού!

Τα Praktiker είναι παντού!
Τα αγαπημένα μας καταστήματα βρίσκονται συνεχώς κοντά μας με νέες δράσεις επικοινωνίας

Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Δίκτυο τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα,  που βρίσκεται εδώ και 23 χρόνια δίπλα στον πελάτη, εστιάζοντας στην άμεση επαφή μαζί του, δεν σταματά να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει ευχάριστα με νέες δράσεις επικοινωνίας που την φέρνουν κοντά μας… παντού!


Tα Praktiker, μας έκαναν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας, όπου και αν βρεθήκαμε, με τη δράση «Σπίτι παντού», που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο: Για 10 μέρες, ένα ολόκληρο σπίτι μεταφέρθηκε σε ένα φορτηγό Praktiker, το οποίο μετακινούταν συνεχώς σε διαφορετικά κεντρικά σημεία της Αττικής, προτείνοντας στους διερχόμενους μοναδικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι από το νέο κατάλογο σπιτιού Praktiker. Μάλιστα, όσοι τυχεροί συμπλήρωσαν τα ειδικά κουπόνια συμμετείχαν στο διαγωνισμό για μια δωροεπιταγή προϊόντων Praktiker αξίας 500€. Χιλιάδες Αθηναίοι κάθε ηλικίας γνώρισαν τη νέα δράση και ανταποκρίθηκαν στην έκπληξη που τους επεφύλασσαν τα Praktiker.
Παράλληλα, τα Praktiker και για ένα μήνα, κράτησαν συντροφιά στους επιβάτες των συρμών του μετρό, Ελληνικό – Ανθούπολη και Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο, δίνοντάς τους ιδέες για το σπίτι και ενημερώνοντάς τους για τις οικονομικές προσφορές των 14 καταστημάτων Praktiker και του praktiker.gr.

Τα Praktiker βρίσκονται και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Για 3η συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζουν την DIY τηλεοπτική εκπομπή «Μαστορέματα», με στόχο την ψυχαγωγική εκπαίδευση του κοινού, που αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της εταιρίας. Ξεκινώντας από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 14:10 και κάθε Σάββατο στη νέα τηλεοπτική στέγη της εκπομπής,  στην τηλεόραση του Alpha, θα βλέπουμε ένα νεαρό ζευγάρι, τη Νατάσα και τον Ηλία, που μόλις μετακόμισε σε ένα παλιό σπίτι και αναλαμβάνει να το ανακαινίσει και με τη βοήθεια της Praktiker!
Προτεραιότητα της Praktiker είναι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τον Έλληνα καταναλωτή, στην οποία επενδύει συνεχώς με καινοτόμες δράσεις, διατηρώντας τις επιθυμίες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]