ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νέα υπηρεσία email ετοιμάζει η Google

H Google παρουσίασε μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Inbox η οποία σύμφωνα με την εταιρεία  θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα email.


Ο Inbox έχει δημιουργηθεί από την ομάδα του Gmail και για την ώρα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο με τους χρήστες να κάνουν αιτήσεις για μία πρόσκληση από την Google ή από κάποιον άλλο χρήστη που χρησιμοποιεί την υπηρεσία.
Η νέα υπηρεσία της Google μπορεί και συνδυάζει στοιχεία και χαρακτηριστικά από ήδη υπάρχουσες εφαρμογές διαχείρισης email αλλά και από κοινωνικά δίκτυα δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία πρωτότυπη λύση.

Όλα τα emails του χρήστη οργανώνονται και κατηγοριοποιούνται με βάση το περιεχόμενό τους ενώ η εμφάνιση τους δε γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο (εμφάνιση αποστολέα και τίτλου) αλλά είναι πολύ πιο εμπλουτισμένος με μικρογραφίες από τις φωτογραφίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στο mail ή άλλα στοιχεία όπως χάρτες για άμεση πρόσβαση.

Ακόμα ένα πολύ δυνατό κομμάτι του Inbox είναι οι υπενθυμίσεις (Reminders) οι οποίες εμφανίζονται στην κορυφή των εισερχόμενων email αλλά και η λειτουργία Snooze για τα email που μπορεί να μην θέλει να έχει υπενθύμιση κάποια άλλη στιγμή.

Το Inbox είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές ενώ φυσικά θα υπάρχει και η web έκδοση της υπηρεσίας.
crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]