Eργαζόμενοι του Δρομοκαΐτειου: Η Βίκυ Σταμάτη μας απειλεί

Δημόσια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον συνήγορο της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση, και στους εργαζόμενους στο Δρομοκαΐτειο. 

Ο κ. Ραγκούσης με δελτίο Τύπου έκανε λόγο για «λεκτική και σωματική επίθεση και προσπάθεια εξευτελισμού από εργαζόμενους» της νοσηλευόμενης πελάτισσάς του.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο πέρασαν στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Οτι η κ. Σταμάτη είναι εκείνη που τους απειλεί με μηνύσεις αν δεν κάνουν δεκτά όλα τα αιτήματά της.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου επισημαίνει τα εξής:

- «Οι δηλώσεις στο δελτίο Τύπου περί "λεκτικής και σωματικής επίθεσης και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζόμενους" δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

- Το νοσηλευτικό προσωπικό κατά καιρούς έχει δεχθεί από μέρους της απειλές για μηνύσεις, με αποτέλεσμα να εργάζεται υπό τον φόβο πειθαρχικών και ποινικών διώξεων.

- Από τις πρώτες ημέρες νοσηλείας η νοσηλευόμενη ζητούσε να έχει στην κατοχή και στο δωμάτιό της διάφορα απορρυπαντικά εξαιρετικά επικίνδυνα για τους νοσηλευόμενους.

- Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο θεράπων ιατρός και η ιατρική ομάδα της κλινικής είναι ενήμεροι για τα προβλήματα και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη συμπεριφορά της νοσηλευόμενης.

- Το νοσηλευτικό προσωπικό θα αγωνίζεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς και φυσικά δεν θα επηρεαστεί από τους άδικους και άστοχους χαρακτηρισμούς του δικηγόρου της νοσηλευόμενης».
nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]