ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Θύμα των Ευρωπαίων, το «παίζει» τώρα ο Παπανδρέου

Αν ανησυχείτε για την τύχη του Γιώργου Παπανδρέου σπεύδω να σας ενημερώσω πως χαίρει άκρας υγείας και τριγυρίζει ανά τον κόσμο διηγούμενος την ιστορία του. Βεβαίως την διηγείται όπως τον συμφέρει και όπως πιστεύει ότι εξυπηρετεί την υστεροφημία του.
Όπως ίσως θυμάστε διατηρεί και την ιδιότητα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και με την ιδιότητα αυτή προήδρευσε σε συμβούλιό της που έγινε στην Πορτογαλία. Εμφανίστηκε περίπου ως μάρτυρας και θύμα, λέγοντας: “η συντηρητική Ευρώπη ήθελε να με εκτελέσει” και σε άλλο σημείο ανέφερε: «έδωσα μάχη ενάντια σε μία ισχυρή ομάδα ολιγαρχών που συγκέντρωναν οικονομική και πολιτική δύναμη».

‘Όχι δεν είπε τίποτα για το αν είχε πάρει κάτι το αυτί του για τη «λίστα Λαγκάρντ», ούτε έδωσε καμιά εξήγηση για το πώς η ΕΛΣΤΑΤ φούσκωσε το έλλειμμα, θέμα που διερευνά πλέον η δικαιοσύνη. Επίσης δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει αν τη θεωρία του «Τιτανικού» του την επέβαλε η «συντηρητική Ευρώπη» ή αν τα περί του «πιο διεφθαρμένου λαού» του τα υπαγόρευσε η ολιγαρχία με την οποία υποτίθεται πως συγκρούστηκε. Ή μήπως είχε διαφωνήσει με το «μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου» και την άποψη του ίδιου πως «το μνημόνιο είναι ευλογία»;

Στο τέλος πάντως προέβλεψε πως “η κρίση δεν έχει τελειώσει”. Αυτό καλό θα ήταν να το έχει υπόψη και για τον εαυτό του.
via

rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]