(ΗΠΕΙΡΟΣ)Ιωάννινα:Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά δύο διαφορετικές υποθέσεις κλοπών σε σπίτι και σε κατάστημα


Από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων δραστών (τριών ημεδαπών Ρομά, ηλικίας 35, 26 και 15 ετών και ενός 23χρονου Αλβανού), οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις  κλοπών.  
Η πρώτη περίπτωση, αφορά την πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων τριών ημεδαπών Ρομά (δύο γυναικών, ηλικίας 26 και 15 ετών και ενός 35χρονου άνδρα),  οι οποίοι  την 23-09-2014  αφαίρεσαν από πολυκατάστημα στο  12ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, αθλητικά είδη.
Στη δεύτερη περίπτωση, εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε ισόγειο χώρο σπιτιού στην Ανατολή Ιωαννίνων και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος το Νοέμβριο του 2012, παραβίασε με διαρρηκτικό εργαλείο, την είσοδο και αφαίρεσε μία τηλεόραση και δύο μπουφάν.   
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]