(ΕΛΛΑΔΑ)Μπαράζ ρίψης ναφθαλίνης σε Γυμνάσια του Αγρινίου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις, τείνει να λάβουν τα κρούσματα ρίψης ναφθαλίνης σε σχολικές μονάδες του Αγρινίου και ειδικότερα σε Γυμνάσια της πόλης.

Συγκεκριμένα ρίψη ναφθαλίνης σημειώθηκε το πρωί στο συγκρότημα που στεγάζει το 2ο και 6ο Γυμνάσιο του Αγρινίου, καθώς και στο 1ο «Παπαστράτειο» Γυμνάσιο. Να σημειωθεί πως στο 1ο ρίψη ναφθαλίνης σημειώθηκε και χθες ενώ στο 2ο – 6ο είναι η τρίτη φορά που καταγράφεται τέτοιο κρούσμα.

Και τα τρία σχολειά δεν λειτούργησαν, ενώ τουλάχιστον στο 1ο κλήθηκε η Διεύθυνση Υγείας που συνέστησε το σχολείο να μην λειτουργήσει σήμερα. Παράλληλα η Διεύθυνση του σχολείου συναντήθηκε με το 15μελές για τα περιστατικά.

Στο συγκρότημα της οδού Μαβίλη επίσης δεν έγιναν μαθήματα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αδιαθεσία αισθάνθηκαν δυο μαθητές. 

Πλέον η «πλάκα» παίρνει διαστάσεις που μπορεί να καταστούν και επικίνδυνες σε μαθητές που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, κάτι που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται οι άγνωστοι δράστες.  Για τους λόγους αυτούς αναμένεται να υπάρξει παρέμβαση και της Αστυνομίας αλλά και της δικαιοσύνης,  αφού εκτός των άλλων διασαλεύεται και η ομαλή λειτουργία των σχολείων.
πηγη agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]