ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το βίντεο που βλέπει όλος ο κόσμος για τα Μάρμαρα

Το βίντεο του 2010 που ειρωνεύεται τους Βρετανούς και διαδίδει το μήνυμα επιστροφής των Μαρμάρων έγινε ξανά νούμερο ένα στο Διαδίκτυο. Πώς το εξηγούν.Εκτενή αναφορά κάνει η The Telegraph στην ηλεκτρονική της έκδοση σχετικά με την ανανέωση του ενδιαφέροντος σε παγκόσμιο επίπεδο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και της επιστροφής τους. Συγκεκριμένα, το κέντρο του θέματος είναι το βίντεο της καμπάνιας που έγινε το 2010, με τίτλο «Bring them back», με πρωταγωνιστές τον Νίκο Αλιάγα, τον Σπύρο Φωκά (και την Έλενα Κατρίτση στον ρόλο της παρουσιάστριας δελτίου), σε μία προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος σε όλο τον κόσμο μέσω του οργανισμού BringThemBack και της ιστοσελίδας που δημιούργησε www.bringthwemback.org.

Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε αναφέρεται ότι το Ελληνικό βίντεο,που ουσιαστικά ειρωνεύεται τους Βρετανούς και συγκρίνει την κλοπή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, που έγινε από τον Λόρδο Έλγιν, με την υποτιθέμενη κλοπή του Big Ben από Έλληνα δισεκατομμυριούχο, έχει γίνει επίκεντρο ενδιαφέροντος και όλο περισσότεροι άνθρωποι από όλο τον κόσμο καθημερινά μπαίνουν στο Διαδίκτυο αναζητώντας το και παρακολουθώντας το.

Η μετά Αμάλ-νέας συζύγου του Κλούνεϊ περίοδος, όπως χαρακτηριστικά γράφεται, και οι συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς στην Αθήνα σχετικά με τις αξιώσεις της Ελλάδας για την επιστροφή των Μαρμάρων και των σκέψεων για το αν θα πρέπει να διαχειριστεί το θέμα νομικά εκτόξευσε το βίντεο και το έφερε στην πρώτη γραμμή θέασης.


πηγη briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]