(ΗΠΕΙΡΟΣ)Πρέβεζα:Επιθεώρηση Έργων στην Άνω Ρευματιά από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου(ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώνονται τα Έργα Αποκατάστασης από καθιζήσεις στην επαρχιακή οδό επαρχιακή οδό, Λούρου – Σκιαδά – Πολυστάφυλλου στην Ρευματιά




Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου επισκέφτηκε την Άνω Ρευματιά προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα που πραγματοποιούνται εκεί για την αποκατάσταση των καθιζήσεων που προκλήθηκαν από πλημμυρικά φαινόμενα. Στην περιοχή πραγματοποιούνται δύο εργολαβίες, οι οποίες βαίνουν προς την αποπεράτωσή τους. Υπολογίζεται ότι περί τα τέλη του Νοεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί και τα δύο έργα. 



Ο κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε ότι «επιλύουμε οριστικά ένα σοβαρό πρόβλημα στην επαρχιακή οδό επαρχιακή οδό, Λούρου – Σκιαδά - Πολυστάφυλλου, που προκλήθηκε από εκτεταμένη κατολίσθηση του εδάφους και έχει καταστρέψει  το τμήμα Βρυσούλα –Άνω Ρευματιά στη θέση Λάκκα Ζάχου, αλλά και 2η καθίζηση που έχει σημειωθεί μεταξύ Άνω Ρευματιάς και Σκιαδά. Παρά την αντίξοη οικονομική συγκυρία είχαμε καταφέρει να βρούμε τα χρήματα και να δεσμεύσουμε το ποσό των 423.00 ευρώ, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της Π.Ε. Πρέβεζας το έργο. Εκπονήθηκε μελέτη για το δεύτερο έργο από τις Υπηρεσίες μας, χωρίς επιβάρυνση του δημοσίου και προχωρήσαμε άμεσα στην δημοπράτηση και αυτού του έργου την 1η Απριλίου 2014 για άλλες 100.000 ευρώ.



Σήμερα με χαρά διαπίστωσα ότι και τα δύο έργα φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους για την οριστική λύση του προβλήματος και την διευκόλυνση των κατοίκων των γύρω περιοχών.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]