LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στην 30η Διεθνή έκθεση PHILOXENIA η Πρέβεζα με δικό της περίπτερο- 13-16 Νοεμβρίου.



Οι ομορφιές της Πρέβεζας θα ταξιδέψουν για άλλη μια χρονιά στη PHILOXENIA την 30η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση θ' ανοίξει τις πύλες της στο κοινό την Πέμπτη 13 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014.
Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς σχετικούς με τον τουρισμό (Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων, Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας, Σύλλογος Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων , Τουριστικοί πράκτορες,Σύλλογος Γευσιγνωσίας κ.α) θα έχουν το δικό τους περίπτερο και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να προβάλουν τον τόπο μας.
Ο Δήμος Πρέβεζας για άλλη μια χρονιά πρόκειται να διοργανώσει μια μικρή γιορτή το απόγευμα του Σαββάτου 15 & το πρωί της Κυριακής 16 Νοεμβρίου με γεύσεις, χορούς και μουσικές. Το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας θα προσφέρει άφθονο κέφι ταξιδεύοντας μας στην παράδοση, συντροφιά με τοπικά γλυκά, ποτά & λικέρ αλλά & εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις που δένουν απόλυτα με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της περιοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνεργαστούν & να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού Δήμου Πρέβεζας (ισόγειο Δημαρχείου, έναντι Εθνικής Τράπεζας) & το τηλ. 2682360671. 
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

(Φωτο από την Έκθεση PHILOXENIA 2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]