ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Facebook μόνο για πλούσιους που σου ζητά 7.000 ευρώ για να εγγραφείς

Είδανε και πάθανε τα παιδιά των πλουσίων από την «κακοήθεια» των κοινών θνητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους ιστότοπο, στον οποίο θα γίνονται δεκτοί μόνο γόνοι πλουσίων οικογενειών που το… φυσάνε το χρήμα.

Θέλοντας και μη βέβαια, για να γραφτείς στο Netropolitan.club, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 16 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από ευκατάστατος , καθώς η εγγραφή σου μόνο κοστίζει 7.000 ευρώ. Και δεν τελειώνει εδώ. Το συγκεκριμένο «κρησφύγετο» των πλουσιόπαιδων απαιτεί ετήσια συνδρομή 2.400 ευρώ, ώστε να μη μπορεί ο κάθε «παρείσακτος» να γίνεται ένα με τα καλομαθημένα παιδιά των πλουσίων. Εκεί, οι πλούσιοι νέοι ανεβάζουν φωτογραφίες με τα ακριβά κοσμήματα και τα αυτοκίνητά τους, από τα ταξίδια τους και τα ιδιωτικά τους τζετ και φυσικά από τα ξενύχτια με όλες τις σπατάλες από τις οποίες αυτά συνοδεύονται.

Σύμφωνα με τη Μισέλ Λόλες, την υπεύθυνη επικοινωνίας του εν λόγω σάιτ, «ο ιδρυτής του, Τζέιμς Τάτσι Πίτερς θεωρεί πως δεν μπορεί κάποιος να κρίνεται αρνητικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το  Νετροπόλιταν είναι το μέρος όπου μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις εμπειρίες του από ένα ταξίδι στην Ευρώπη ή από το καινούριο του αυτοκίνητο χωρίς να προκαλεί υπερβολικές ή βίαιες αντιδράσεις».

Παρά τον ιδιωτικό χαρακτήρα του σάιτ, ορισμένες φωτογραφίες διέρρευσαν και κάνουν το γύρο του κόσμου.

πηγη koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]