ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νέα επιδείνωση του καιρού το επόμενο Σαββατοκύριακο

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τις 26 Σεπτεμβρίου και μετά, με ισχυρές καταιγίδες, έντονες βροχές, χαλάζι καθώς και ιδιαίτερα ενισχυμένους ανέμους.

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει κυρίως τη βόρεια και δυτική Ελλάδα, αλλά και τη πόλη της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα στοιχεία μας κάνουν λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα. Πρόσκαιρα θα επηρεαστούν και περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν ιδιαίτερα στα πελάγη και θα στραφούν από πιο βόρειες διευθύνσεις, αγγίζοντας και τα 6-7 μποφόρ. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στη βόρεια χώρα. Μετά τις 26-27 Σεπτεμβρίου, θα καταλάβουμε και θερμοκρασιακά πλέον, ότι αρχίζει το Φθινόπωρο, καθώς από πλευράς καιρού, ήδη έχουμε καταλάβει σε ποια εποχή βρισκόμαστε.

Γενικότερα, ως τις 25-26 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα θυμίσει καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και απουσία βροχοπτώσεων. Ωστόσο μετά τις 26-27 Σεπτεμβρίου, θα έρθουν πολλές βροχές και ψύχρα, μη σας πούμε και κρύο στη βόρεια Ελλάδα. Δηλαδή στα τέλη του μήνα, θα αρχίσει ο καιρός να παρουσιάζει και πάλι τεράστιο ενδιαφέρον.
πηγη greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]