Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού

Πρόσκαιρη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, καθώς και στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία σε  πτώση στα δυτικά και στα βόρεια τμήματα, θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 6 έως 26 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 29 στη δυτική Ελλάδα, 11 έως 29 στο βόρειο Αιγαίο και από 20 έως 34 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς φτάνοντας τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι  νοτιοδυτικοί έως 6 και τοπικά στα βόρεια τμήματα 7 με 8 μποφόρ, όπου από το βράδυ θα στραφούν βαθμιαία σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]