ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Οι γαλακτοβιομήχανοι και σούπερ μάρκετ ρίχνουν την τιμή

Μαρινόπουλος, FrieslandCampina Hellas, Σκλαβενίτης στο χορό των μειώσεων

Στον χορό των μειώσεων στην τιμή του γάλακτος βρίσκονται τόσο οι γαλακτοβιομήχανοι όσο και οι αλυσίδες σούπερ μάκρκετ σε μία συντονισμένη προσπάθεια με το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Την αρχή έχει έκανε η FrieslandCampina Hellas η οποία μείωσε κατά 5 λεπτά το λίτρο τις τιμές στα γάλατα μακράς διαρκείας ΝΟΥΝΟΥ Family.

Η αλυσίδα Σκλαβενίτης ακολουθώντας αυτή την πρωτοβουλία, την Παρασκευή προχώρησε σε μειώσεις κατά 5% στο φρέσκο γάλα της Δέλτα, της Όλυμπος, της ΜΕΒΓΑΛ και της Δωδώνης.

Τα τελευταία δύο χρόνια η αλυσίδα Μαρινόπουλος έχει ρίξει τις τιμές στο γάλα κάτω από το 1 ευρώ καθώς κάθε Δευτέρα και Τρίτη παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να αγοράζουν όλες τις επώνυμες μάρκες φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος προς 0,99 ευρώ το λίτρο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν τις μειώσεις και άλλες αλυσίδες όπως ο Γαλαξίας, ο Βερόπουλος και η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Την ίδια ώρα παράγοντες από το Υπουργείο Ανάπτυξης αναμένουν ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις από κρίκους της εμπορικής αλυσίδας, ενώ εκτιμούν ότι η λογική των δυναμικών μορφών τιμολόγησης, δηλαδή της παροχής εκπτώσεων σε προϊόντα που βρίσκονται λίγες ημέρες προ της λήξης τους, ώστε να προκύπτει όφελος από τη μείωση των επιστροφών, θα οδηγήσει σε μείωση των τιμών και σε άλλα προϊόντα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]