ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τη φημολογούμενη αφαίρεση του σταυρού από την ελληνική σημαία

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ»

Σχολιάζοντας τη φημολογούμενη αφαίρεση του σταυρού από την ελληνική σημαία, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια χώρα οικονομικά και κοινωνικά διαλυμένη, σε μια χώρα όπου ο πατριωτισμός έχει δαιμονοποιηθεί ταυτιζόμενος απόλυτα με τον εθνικισμό, τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί. 
Η διαδικασία απονεύρωσης του Ελληνισμού, το χτύπημα στις ιστορικές και πνευματικές καταβολές του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ακόμη και όταν πρώτος εγώ ως βουλευτής έβαλα την ελληνική σημαία στο Κοινοβούλιο, πολλοί έσπευσαν να με λοιδορήσουν.  Εύχομαι και ελπίζω, η ολοένα και συχνότερη απάλειψη του σταυρού από τη σημαία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα να είναι ένα τυχαίο γεγονός και να μην είναι ενταγμένο σε αυτή τη γενικότερη προσπάθεια αποχρωματισμού του εθνικού μας βίου. 
Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα μας προς τους εθνομηδενιστές είναι σαφές: μακριά τα χέρια σας από τη σημαία μας. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές που διαρκώς παραβιάζετε. Ο ελληνικός λαός, θεματοφύλακας των αρχών, των αξιών, των παραδόσεων και της Ορθοδοξίας μας, δεν πρόκειται να επιτρέψει το διασυρμό του εθνικού μας συμβόλου».     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]