ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(Γνωρίζοντας την Ελλάδα)Αλεξανδρούπολη: Σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών!


(Γνωρίζοντας την Ελλάδα με το tourism.gr)

Όποιος την έχει επισκεφτεί, έχει απλά μαγευτεί από την παραθαλάσσια αυτή πόλη με τον φάρο της , ως σήμα κατατεθέν της, να ορθώνει το ανάστημά του και να δίνει το έναυσμα για ξεκούραση και ψυχαγωγία σε μία πόλη που συνθέτει αρμονικά τα στοιχεία της Δύσης με εκείνα της Ανατολής. Ενώνει Ευρώπη και Ασία, Δύση και Ανατολή και έτσι η επικοινωνία της με τον κόσμο και την υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται με κάθε μέσο χερσαίο, θαλάσσιο και εναέριο.

Αξίζει να δείτε:

Εθνολογικό Μουσείο Θράκης
Σπήλαιο Αγίων Θεοδώρων
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Έβρου
Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανούπολης και Σαμοθράκης
Σύλλογος Αρχαιόφιλων και πολιτιστικής κληρονομιάς Ν. Εβρου
Μουσείο Συλλόγου Καππαδοκών Αλεξανδρούπολης
ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ (Κ.Ε.Π.Α.Δ.Α)
Το Δέλτα του Έβρου
Παραλίες: Οι λάτρεις της θάλασσας θα αισθανθούν ότι βρίσκονται σε έναν πραγματικό παράδεισο. Η πόλη διαθέτει παραλίες για κάθε γούστο και κάθε λουόμενο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Οι πιο γνωστές είναι:

Μάκρη
Ντεμίρ Αλί
Αγία Παρασκευή
Αρχαία Μεσημβρία
Η ακτή του ΕΟΤ
Η Αλεξανδρούπολη σε κερδίζει με την εξωστρέφειά της, την φιλοξενία της, τους δρόμους γεμάτους κόσμο πάντα, την πολυπολιτισμικότητά της, μια πόλη που φέρνει στη μνήμη το μακρινό χθες και την ομορφιά του σήμερα. Η παραλιακή βόλτα θεωρείται must , ενώ εξαιρετική είναι η περιήγηση στην παραλιακή περιοχή ανάμεσα στους αρχαιολογικούς χώρους της Μεσημβρίας Ζώνης και της Μαρώνειας, έως το λιμανάκι του Αγίου Χαράλαμπου. Τα θαλάσσια σπορ, οι άνετες ταβέρνες και τα μπαρ κατά μήκος του μώλου του λιμανιού, η πλούσια σε ψυχαγωγία και επιλεκτική ζωή, τα πολυτελή ξενοδοχεία και οι πολυάριθμες δυνατότητες διασκέδασης δίνουν τα εχέγγυα  για μια μοναδική ατμόσφαιρα διακοπών και μια υπέροχη παραμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]