Τα 91 μεταχειρισμένα που μπορείτε να αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας

Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε αυτοκίνητο; Κάποιοι το πιστεύουν και το πραγματοποιούν καθώς τα νούμερα της αγοράς δειχνουν ανάκαμψη του αγοραστικού ενδιαφέροντος. Και δεν είναι μόνο τα καινούργια. Υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα που πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας. Και για να μην αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με γενικότητες, παραθέτουμε και έναν πίνακα με  
Η Εθνική Leasing δημοσίευσε κατάλογο μεταχειρισμένων οχημάτων που έχουν περιέλθει στην κατοχή της και τώρα βγαίνουν προς πώληση. Έχετε δυνατότητα να υποβάλλετε την προσφορά σας μέχρι τις 17 Οκτωβρίου ενώ στο μεσοδιάστημα μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία και να δείτε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει από κοντά. Ποια είναι η διαδικασία; Μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα υποβάλλετε την προσφορά σας και εφόσον αυτή ικανοποιεί την εταιρεία, θα σας μεταβιβάσει την κυριότητητα του αυτοκινήτου.
Ιδού και η σχετική ανακοίνωση: 
Η ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕΧΜ διαθέτει προς πώληση, τα επιβατικά αυτοκίνητα που περιλαμβάνονται στις ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (κατηγορία οχήματα - υποκατηγορία Ι.Χ).<br>Η ΕΘΝΙΚΗ LEASING Α.Ε. δέχεται δεσμευτικές προσφορές για την πώληση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων από την 24η Σεπτεμβρίου 2014 έως την 17η Οκτωβρίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα οχήματα, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμοδίους της Εταιρείας, δεδομένου ότι αυτά πωλούνται ως είναι και ευρίσκονται. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα :
Τ. 210-5158060-3 εσωτ. 801, κος Δ. Αναστάκος
Τ. 210-5158060-3 εσωτ. 302, κος Α. Κορομβόκης
Για τη διευκόλυνσή σας, το fpress επικοινώνησε με την Εθνική Leasing και εξασφάλισε τον πίνακα με τα 91 μοντέλα και τα ακριβή χαρακτηριστικά τους (χιλιόμετρα, χρώμα, τύπος κλπ). Τον πλήρη πίνακα μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]