ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

(ΕΛΛΑΔΑ)Ισόβια σε 38χρονο που σκότωσε γειτόνισσα για 30 ευρώ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε στη Θεσσαλονίκη 38χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο την 78χρονη γειτόνισσά του, επειδή τον προσέβαλε όταν της ζήτησε τα 30 ευρώ που του χρωστούσε.Ο κατηγορούμενος, αρμενικής καταγωγής, υποστήριξε στην απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ότι έβαψε το διαμέρισμα της 78χρονης, όπως είχαν συμφωνήσει λίγες μέρες πριν τη δολοφονία. 

Όταν την επισκέφθηκε στο διαμέρισμα -όπου διέμενε στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης- για να εισπράξει τα χρήματα, η 78χρονη αρνήθηκε να εξοφλήσει το συνολικό ποσό της συμφωνίας, προβάλλοντας δικαιολογίες. «Είπε να πλύνω την μπανιέρα και το νιπτήρα που ήταν λερωμένα από τις μπογιές, ενώ ισχυριζόταν ότι της έκλεψα πέντε τσάντες. Το έκανα επειδή με προσέβαλε», είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του για την οποία ζήτησε συγγνώμη. 

Η 78χρονη βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο, φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι, το οποίο ήταν καλυμμένο με πλαστικές σακούλες, ενώ ο θάνατος της επήλθε από ασφυξία. Φεύγοντας από το σπίτι, ο κατηγορούμενος άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά του θύματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
via:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]