ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΕΛΛΑΔΑ)2800 εντολές για διακοπές ρεύματος σε 60 ημέρες!

Μια μικρή πόλη χωρίς φως αντιστοιχεί στον αριθμό των εντολών που έδωσε η ΔΕΗ για διακοπή της παροχής σε οφειλέτες της, μόνο το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου για την Πάτρα...

Συγκεκριμένα , όπως προκύπτει από την έρευνα του patrastimes.g και τα επίσημα στοιχεία των υπηρεσιών της ΔΕΗ, το διάστημα Ιούλιος – Αύγουστος για την πόλη της Πάτρας εκδόθηκαν 2800 εντολές διακοπής , αριθμός ο οποίος τρομάζει, εάν αναλογιστεί κανείς, πως πρόκειται για την καλοκαιρινή περίοδο, η οποία σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια της ημέρας, την απουσία μεγάλου αριθμού πολιτών, αλλά και το ευτύχημα πως δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες , βοήθησε στη μείωση της κατανάλωσης.

Αυτό το γεγονός προκαλεί έντονο προβληματισμό για το τι θα συμβεί την χειμερινή περίοδο όπου οι ανάγκες σε κατανάλωση ρεύματος είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Να σημειωθεί πως το νούμερο θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο εάν δεν είχε ενεργοποιηθεί το απαγορευτικό διακοπής για όσους έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Αναμένεται τσουνάμι διακοπών

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των καταναλωτικών οργανώσεων αλλά και εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ στην περιοχή, από τον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται «τσουνάμι» διακοπών , καθώς ενεργοποιείται σχετική απόφαση με την οποία , μετά την διακοπή της είσπραξης του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών, λογαριασμός που για δύο συνεχόμενες εκδόσεις δεν θα πληρωθεί , θα συνεπάγεται την άμεση διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στον οφειλέτη.
Πηγή
via:tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]