ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Έρχεται το ipad γίγας!

Τα όρια μεταξύ των διαφορετικών ηλεκτρονικών συσκευών νέας τεχνολογίας γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα: smartphone, tablet, notebook, laptop έρχονται όλο και πιο κοντά.

Η τελευταία είδηση, που επιβεβαιώνει αυτή την τάση, είναι ότι η Apple ετοιμάζει ένα iPad με αισθητά μεγαλύτερη οθόνη: 12,9 ίντσες διαγώνια, από τις 9,7, που είναι σήμερα το μέγιστο. Στόχος της Apple, να ενισχύσει τις πωλήσεις των iPad, που σε αντίθεση με τα iPhone, καταγράφουν πτώση. Το τελευταίο τρίμηνο πωλήθηκαν, μόλις, 13,3 εκατομμύρια νέες συσκευές.


Η πτώση των πωλήσεων των iPad, επί δύο συνεχή τρίμηνα, κάνει κάποιους αναλυτές της αγοράς να αναρωτιούνται αν πλησιάζει το τέλος των tablet. Σε ένα χώρο, που συμπιέζεται συνεχώς από τα smartphone με τις μεγαλύτερες οθόνες και τα notebook με τις μικρές οθόνες, τα tablet δυσκολεύονται να «ανασάνουν».


Όλες αυτές οι συσκευές έχουν μία νέα ετικέτα: υπερ- ευκίνητα μέρη υπολογιστών ή Ultra-mobile PC segment. Η εταιρεία ερευνών Gartner προβλέπει ότι οι πωλήσεις αυτής της κατηγορίας θα εκτοξευτούν, το 2015, σε 55 εκατομμύρια συσκευές.

Οι φανατικοί της Apple αδημονούν για την εκδήλωση της 9ης Σεπτεμβρίου: σε αυτή αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο iPhone, σε δύο εκδόσεις: μία με οθόνη 4,7 ιντσών και μία με οθόνη 5,5 ιντσών. 
Το νέο iPad μάλλον θα κάνει την εμφάνισή του την επόμενη χρονιά. 
πηγη moneypro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]