Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Ο σύζυγός μου με κλώτσησε βίαια και με έβρισε χυδαία»Την Παρασκευή οδηγείται στα δικαστήρια η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της βουλευτή

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων έπειτα από τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με τον 61χρονο σύζυγό της.

Η βουλευτής και εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Βασίλη Παπαϊωάνου, η οποία αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις δικαστικές αίθουσες.

Το δικόγραφο-βόμβα, μιλά για ενδοοικογενειακή βία από τον 61χρονο πολιτικό μηχανικό, αρπαγή χρημάτων, απειλές, αλλά και εκβιασμούς με στόχο το πολιτικό της τέλος, επικρίνοντάς τον παράλληλα για βάναυση συμπεριφορά κατά της μητέρας της.

Με σκληρές λεπτομέρειες, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων:

«Χυδαιολογεί διαρκώς εναντίον εμού και της μητέρας μου, τις λίγες ώρες που είναι στο σπίτι και επαναλαμβάνει τις απειλές του. Την Τρίτη 15 Ιουλίου, όταν επέστρεψε στο σπίτι αργά το μεσημέρι, προέβη σε πράξη ενδοοικογενειακής βίας. Άρχισε να φωνάζει εξυβρίζοντάς με χυδαία, με κλώτσησε βίαια δημιουργώντας μου μώλωπα στο πόδι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Το επεισόδιο είδε η μητέρα μου από το παράθυρο του σαλονιού, καθώς ερχόταν στο σπίτι έχοντας ακούσει τις φωνές μας. Λόγω της ιδιότητάς μου δεν κάλεσα επίσημα την Αστυνομία, αλλά ενημέρωσα από το κινητό μου τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, και του ζήτησα να με καθοδηγήσει σε περίπτωση μελλοντικής επίθεσης. Μου είπε ότι θα μπορούσα να επικοινωνήσω απευθείας μαζί του για ο,τι συμβεί».

Παράλληλα, κατηγορεί τον σύζυγό της για αδιαφορία απέναντι στο παιδί τους, λέγοντας πως «χρησιμοποιεί την οικία μας ως ξενοδοχείο και εστιατόριο, αλλά ουδέποτε ενημερώνει για τις ώρες που θα βρίσκεται στο σπίτι, ούτε εμένα, ούτε και τη μητέρα μου».

Όσο για τον 61χρονο πολιτικό μηχανικό; Προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος και την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να εκφράσει για πρώτη φορά επίσημα την άποψή του, στις αίθουσες των δικαστηρίων.
πηγη Πρώτο Θέμα
via:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]