ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 η καθαριότητα αποκτά καινούργια έννοια.

Όταν με την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές, αρχίζει ο Σεπτέμβρης οπού θεωρείται ο ‘‘Γενάρης της καθαριότητας’’ χρειαζόμαστε κουράγιο… μα κυρίως οργάνωση για να ξεκινήσουμε.

σπιτακι ‘‘Γενάρης της καθαριότητας’’Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι η συμβατική καθαριότητα, ή ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την καθαριότητα του σπιτιού μας όπου βιώνουμε την καθημερινότητα μας, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή, για τηνβελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής με την καθιέρωση των Νέων Τεχνολογιών, ως αναντικατάστατα και Αναγκαία Εργαλεία για την διεκπεραίωση των αναγκών καθαρισμού στους εσωτερικούς χώρους, μας καλούν να ανταποκριθούμε.

Ο καταναλωτής με τους Κανονισμούς της Νέας νομοθεσίας για τις ηλεκτρικές σκούπες , θα μπορεί να έχει πληροφορίες γιατην κατανάλωση ενέργειας την απόδοση της κάθε συσκευής, στην απορρόφηση και την επανεκπομπή σκόνης, επιτρέποντας του να επιλέξει συνειδητά την συσκευή που θα αγοράσει.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Κανονισμό της ΕΕ 665/2013, από 1ης Σεπτεμβρίου 2014 στο όσον αφορά την επισήμανση της κατανάλωσης ενέργειας : http://eurlex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2013:192:0001:0023:EL:PDF. Για δε την εφαρμογή της Οδηγίας 2009/125/ ΕΚ, από 1ης Σεπτεμβρίου 2017 όσον αφορά τις απαιτήσεις οικολογικού σχεδιασμού στο :http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2013:192:0024:0034:EL:PDF

Δεν εξαρτώνται τα πάντα από τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, αλλά και από τι θέλουμε και εμείς ως καταναλωτές.

Για να βοηθήσω λοιπόν έχω να σας κάνω τρεις απλές προτάσεις:

Ξεκινήστε με την καταγραφή των εργασιών που πρέπει να γίνουν στο σπίτι σας, μιας και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τις πραγματικές ανάγκες του νοικοκυριού σας.

Ταξινομήστε τις εργασίες με μια ρεαλιστική σειρά προτεραιότητας, διότι υπάρχουν εργασίες που πρέπει να γίνουν σχετικά άμεσα και άλλες λίγο αργότερα.

Με βάση το ποιες εργασίες μπορείτε να κάνετε εσείς και ποιες μπορούν να γίνουν από Επαγγελματίες Καθαριστές για Bio-εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανσης, με αναζωογόνηση, εξυγίανση.

«Η ανάγκη μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων, με στοιχειώδεις κανόνες, για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και στο περιβάλλον»

Η υγεία αποτελεί ένα θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό για την ευημερία μιας κοινωνίας πολιτών, εξαρτάται δε σε μεγάλο βαθμό από τις Υπηρεσίες για Προαγωγή της Καθαριότητας και Υγιεινής, με “διασφαλισμένη εξυγίανση” στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η  ανάγκη μέριμνας για την υγεία, μέσα από την διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων με εστίαση σε μια συντονισμένη και άμεση προσπάθεια για την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες, όχι μόνο βοηθάμε το περιβάλλον, αλλά κάνουμε και οικονομία στις δαπάνες μας.

Η Αξιοποίηση των Σύγχρονων Τεχνολογιών στην Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής, μαζί με την επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας στους εσωτερικούς χώρους, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.

Μελέτες δείχνουν πως ο συνδυασμός των ρυπαντών στον αέρα του σπιτιού μας, μαζί με την ανακυκλωνόμενη εσωτερική σκόνη από την ηλεκτρική σκούπα, προκαλούν τρεις φορές υψηλότερη επιβάρυνση, αλλά να λειτουργήσουν και ως μια “ ρυπογόνο εσωτερική βόμβα,” συμβάλλοντας έτσι στην εξάπλωση των αλλεργιών, ρινικών η και πνευμονικών συμπτωμάτων.

Για αποτελεσματικά επαγγελματικές εφαρμογές στους εσωτερικούς χώρους, πρέπει να εφαρμόζονται Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές ενός Εξελισσόμενου Εσωτερικού Περιβάλλοντος , με Επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης και εξυγίανσης , διότι όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το “υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο.

Προάγοντας την καθαριότητα…… ….βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής!

Το Πρότυπο Επαγγελματικό Σύστημα που σας προτείνουμε να γίνουν οι εργασίες, έχει:

α) Βέλτιστη διαθέσιμη τεχνο­λογία, ως προς την ειδική ενεργειακή κατανάλωση (675 watt) και όχι 1600 watt που αφορά την επισήμανση της κατανάλωσης ενέργειας 1ης Σεπτεμβρίου 2014 η 900 watt το2017.

β) Προηγμένη ενεργειακή απόδοση υψηλής τεχνολογίας, όσον αφορά τις απαιτήσεις οικολογικού σχεδιασμού , με επιδόσεις σε Maximum απόδοση, μολονότι η ονομαστική στάθμη ηχητικής ισχύος της δεν υπερβαίνει τα 80 dB

Έτσι το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το σχεδιασμένο για βαθύ καθαρισμό σε πολλαπλές εφαρμογές σύστημα φροντίδας Sentria ıı ™ by Kirby,

Διαφορετικές μηχανές σε μια εύχρηστη μονάδα!Sentria

Ένα Απόλυτα Επαγγελματικό Σύστημα Πολλαπλών Βio- εφαρμογών καθαρισμού, ‘‘Προηγμένης Τεχνολογικά και Ενεργειακής Απόδοσης’’ , με Έγκριση ‘‘ GreenLabel’’ του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης ( Δεν καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο)
Είναι ένα πλήρες Σύστημα Φροντίδας από χυτοπρεσαριστό Ντουραλουμίνιο και τροφοδοτικό πολλαπλών ταχυτήτων, ώστε να μετατρέπεται εύκολα σε Καθαριστής Στρωμάτων, σε σύστημα τινάγματος-σκουπίσματος, σύστημα πλυσίματος και μηχανή χτενίσματος χαλιών, για μια απίστευτη γυαλάδα.
Πανίσχυρη ροή αέρα σε συνδυασμό με το σύστημα φίλτρων HEPA 11 Filtration Micro Allergen Technology , για εκμηδενισμό και ρύπων και συγκράτηση 99,97% των εν λόγω ρυπογόνων σωματιδίων βρωμιάς που απορροφά, χωρίς να ανακυκλώνονται στον χώρο, δημιουργώντας επιμόλυνση.
Χάρις στο βοηθητικό τροφοδοτικό τελευταίας τεχνολογίας TechDrive®, χρειάζεται μόνον ένα ελαφρύ άγγιγμα για να σπρώξετε το σύστημα.
Σύστημα ελέγχου με το άγγιγμα των δακτύλων του ποδιού (Toe Touch Control), σας παρέχει το σωστό ύψος καθαρισμού κάθε φορά χωρίς να σκύβετε.
Χρησιμοποιήστε το σε φορητό τρόπο λειτουργίας για να αφαιρέστε τα ερεθιστικά αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων από τα στρώματα του κρεβατιού σας.
Καθαρίστε ακόμη και τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές με τη μεγάλη ποικιλία των αξεσουάρ.
Ενεργό ακροφύσιο 38cm υψηλής τεχνολογίας για επιδόσεις σε Maximum απόδοση για λιγότερες ώρες εργασίας, μολονότι η ονομαστική στάθμη ηχητικής ισχύος της δεν υπερβαίνει τα 80 dB
Εργονομικά εύχρηστο για εγγυημένα ξεκούραστη εργασία επί 24ώρου.
Αναπτύχθηκε με την βοήθεια της NASA, έχει Εγγύησηκαλής λειτουργίας αλλά και ‘‘Εγγύηση εφόρου Ζωής’’ για ανταλλακτικά του Μηχανήματος.
Αφαιρέι εύκολα τις τρίχες των κατοικίδιων και τη βρωμιά από την ταπετσαρία των επίπλων.
Εύχρηστο και Οικονομικώς Αποδεκτό Σύστημα ‘‘Προηγμένης Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης’’ για Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, με βέλτιστη διαθέσιμη τεχνο­λογία, ως προς την ειδική ενεργειακή κατανάλωση (675 watt).
Ενεργή Συμμετοχή στη μείωση της διάχυσης κόστους του παραγομένου έργου με αυξημένη απόδοση.
Τα συστήματα φροντίδας Kirby εδώ και από το 1914 (100 Χρόνια) πωλούνται σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο από ανεξάρτητους διανομείς Kirby

Στην Ελλάδα , όλα ξεκίνησαν πριν από 25 Χρονιά, την 13/09/1989 -ημέρα σταθμός- όπου ο Δάσκαλος, ο αείμνηστος Ελευθέριος Βέρμπης, έφερε την πρωτότυπη για τα Ελληνικά δεδομένα,  ιδέα, στο τομέα της ποιοτικής καθαριότητας των εσωτερικών χώρων.

(Ο Ελευθέριος Βέρμπης, ως πρωτοπόρος στην κατευθυνόμενη πώληση και μεγάλος δάσκαλος παγκόσμιας αναγνώρισης στον τομέα αυτό, μοίρασε την ευκαιρία της KIRBY σε συνεργάτες με Βασικές Αρχές ,την επιχειρηματική ηθική και ευαισθησία για υψηλές προδιαγραφές ακεραιότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς, με υπευθυνότητα και συνέπεια, απέναντι στους επαγγελματίες και το καταναλωτικό κοινό.)

Ξεκινώντας το 1989 με μικρά βήματα, ως ένας – Αλτρουιστής – Αξιόπιστος Συνεργάτης σας , για να μπορούμε σήμερα να σας προσφέρουμε μιας Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών, τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, όσο και μετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε μία Αμφίδρομη Επαγγελματική Μακροχρόνια Σχέση.  Όλα αυτά διότι για μας “Ο πελάτης να είναι φίλος μας, ο Ανταγωνιστής Συνεργάτης και ο Συνεργάτης μας Οικογένειά μας.”

Οι αναφορές μου για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής στους χώρους εσωτερικού περιβάλλοντος είναι πολλές και σχεδόν για όλους τους χώρους με Έξυπνες λύσεις για Οικονομία ( 1.034 € μ/ο τον χρόνο και όχι μόνο) μέσα από τα προγράμματα με Bio-εφαρμογές για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού.

Χρειάζεται μεγάλη Προσοχή στην ερεύνα αγοράς για καθαριότητα με τις οικονομικότερες λύσεις, αλλά και στην  επιλογή της μεθόδου, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό εξοπλισμό και την επαγγελματική κατάρτιση, μπορεί να οδηγήσει σε αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούμε να επιτύχουμε (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.). Ένας λοιπόν λόγος παραπάνω για την συμβολή του Συμβούλου Διάγνωσης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου .

Εμείς που είμαστε εδώ “για σας χάριν σε σας”, συνεχίζουμε με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα, για την βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους

Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , στην πολυκατοικία, τις τοπικές και πληθυσμιακές ομάδες, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail: info@klintec.gr

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:  http://cleaningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]