Καταγγελία ΠΑΜΕ Γιαννίνων για επίθεση στελέχους του ΠΑΜΕ στην Πίνδο.


Η γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη θρασύδειλη και τραμπούκικη επίθεση μέσα στο χώρο δουλειάς (Πίνδος), του στελέχους του ΠΑΜΕ και μέλος του ΔΣ της ΟΣΕΓΟ Χρ.Δούβλη. 
Τέτοιου είδους επιθέσεις ξέρουμε από πού προέρχονται, τι κίνητρα εκδηλώνουν. Αντικειμενικά εξυπηρετούν τις προθέσεις της εργοδοσίας. Αξιοποιούνται για να εντείνουν το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας, ακριβώς για να μπορούν να μας έχουν υποταγμένους και διασπασμένους. Δεν είναι ένα μεμονωμένο χτύπημα σε ένα πρωτοπόρο εργάτη, αλλά ένα χτύπημα σε όλους τους εργάτες της Πίνδου. 
Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της Πίνδου να είναι σε επαγρύπνηση, να απομονώνουν και να αποτρέπουν τέτοιες ενέργειες. Να περιφρουρήσουν την αγωνιστική τους ενότητα για να υπερασπίσουν και να διεκδικήσουν μισθούς και μεροκάματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και που θα καταβάλλονται κανονικά και στην ώρα τους, για εφαρμογή της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα εθνικότητας, θρησκείας, φύλλου, κλπ. 
Το ΠΑΜΕ και οι εργαζόμενοι που πρωτοστατούν στην οργάνωση της πάλης δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, δεν πρόκειται να μας φοβίσουν εκβιασμοί ή απειλές ή θρασύδειλες επιθέσεις. Γιατί ξέρουμε καλά ότι η ζωή μας δε θα αλλάξει αν δεν συγκρουστούμε με τον πραγματικό αντίπαλο και τους μηχανισμούς που τον θρέφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]