ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Στηρίζουμε τον αγώνα των συνανθρώπων μας στην Παλαιστίνη.Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 20:00,



Το δράμα του παλαιστινιακού λαού δεν έχει τέλος. Για τρίτη συνεχή εβδομάδα η κυβέρνηση του Ισραήλ δολοφονεί Παλαιστινίους κάθε ηλικίας, ακόμη και μικρά  παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους και παράλληλα προκαλεί τεράστιες καταστροφές σε νοσοκομεία και υποδομές κοινής ωφέλειας, αφήνοντας τη λωρίδα της Γάζας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς νερό. 
Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. αλλά και η ελληνική κυβέρνηση τηρούν σιγήν ιχθύος. Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά η διεθνής κοινότητα σιωπά μπροστά στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Όμως, οι λαοί σε όλο τον κόσμο,  από την Αθήνα και το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι, τη Ν. Υόρκη και το Κάιρο, στέκονται με αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους.
Ενώνουμε κι εμείς τις φωνές μας με τους διαδηλωτές από όλο τον κόσμο  και απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος στις δολοφονίες αθώων ανθρώπων και στον παράνομο και ανήθικο αποκλεισμό της Γάζας, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να  υπάρξει καμιά πιθανότητα για εκεχειρία και ειρήνη στην περιοχή.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Παλαιστινιακό λαό που παλεύει για το δικαίωμα του στη ίδρυση του ελεύθερου και ανεξάρτητου κράτους του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων καλεί τα μέλη του και το λαό των Ιωαννίνων να στηρίξουν δυναμικά τις πρωτοβουλίες και τις πορείες αλληλεγγύης που πραγματοποιούνται στην πόλη μας.
Ενισχύουμε τη συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον παλαιστινιακό λαό που γίνεται καθημερινά, 10:00-13:00 και 18:00-21:00, μέχρι και την Παρασκευή 1 Αυγούστου μπροστά από τη Νομαρχία.
Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 20:00, με αφετηρία το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (Νομαρχία).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]