ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ξαναλάμπει το «διαμάντι της Πρέβεζας»

Με πληρότητες που αγγίζουν το 100%, κινείται αυτή την περίοδο το Preveza Sunset Beach Resort.
Το επονομαζόμενο και «διαμάντι της Πρέβεζας» ξενοδοχείο είναι ένας από τους must τουριστικούς προορισμούς της βορειοδυτικής Ελλάδος, το μεγαλύτερο της βορειοδυτικής ακτής του Ιονίου, καθώς προσελκύει υψηλού επιπέδου πελάτες από πολλές χώρες της Ευρώπης και την Ελλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του fpress.gr αυτή την περίοδο βρίσκονται για τις διακοπές τους, μεταξύ άλλων, η Tamara Dragičević, διεθνούς εμβέλειας ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Lady Gaga, με τον επίσης γνωστό συντροφό της και ηθοποιό.


Μιλώντας στο fpress.gr ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ν. Γιαννακόπουλος, υποστηρίζει ότι,
" το ξενοδοχείο με σκληρή δουλειά, σχεδιασμό και υπομονή θα γίνει η ατμομηχανή που θα βάλει την Πρέβεζα στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης. Από την πλευρά μας αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το τουριστικό μας προϊόν έτσι ώστε να καταστεί η Πρέβεζα πόλος έλξης και υψηλού επιπέδου προορισμός".

Στα αριστερά της φωτογραφίας βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Νίκος Γιαννακόπουλος και δίπλα του ο Πρόεδρος των εν Ελλάδι Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτορείων κ Τελώνης Γιώργος.

Το ξενοδοχείο Preveza Beach βρίσκεται στη δυτική Ελλάδα, πολύ κοντά στην πόλη της Πάργας και σε απόσταση 18χμ από την πόλη της Πρέβεζας. Η τοποθεσία του είναι προνομιακή, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, σε μία από τις υπέροχες αμμουδιές του Ιονίου. Η μονάδα αποτελείται από 260 δωμάτια και 4 Σουίτες, όλα όμορφα διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, μπάνιο, μπαλκόνι, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών και τηλεόραση.
πηγη fpress.gr
Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]