(ΚΟΣΜΟΣ)Γέμισε την Ελβετία με ναρκωτικά και αγόρασε τη μισή Αλβανία..

Αμύθητα πλούτη για 34χρονο Αλβανό που  είχε συλληφθεί και καταδικαστεί κατά το παρελθόν στην Ελβετία για διακίνηση ηρωίνης και για ένοπλη ληστεία.
Κατόπιν εντολής του Δικαστηρίου Τιράνων κατασχέθηκαν  στο Δυρράχιο αλλά και στα Τίρανα περιουσιακά  του στοιχεία αξίας  μεγαλύτερης των 3 εκ. ευρώ!
Ο 34χρονος έχει στην ιδιοκτησία του 19.995 m2 ,χωράφια ,οικόπεδα και διαμερίσματα!Με λίγα λόγια ένα μεγάλο μέρος της αλβανικής γης είναι δική του!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καμμία απο τις αγορές που είχε κατά καιρούς κάνει ο 34χρονος διακινητής και τα χρήματα προέρχονταν  όλα απο το εμπόριο ναρκωτικών και άλλων εγκληματικών ενεργειών στις οποίες φέρεται  να εμπλέκεται ο 34χρονος Αλβανός .Οι έρευνες  που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο , μετά απο καταγγελία των Ελβετικών Αρχών, για «παραβιάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών,  οργανωμένο λαθρεμπόριο ηρωίνης, κατοχή και χρήση ηρωίνης».  συνεχίζονται ,καθώς οι Αλβανικές  Αρχές θεωρούν βέβαιη την ύπαρξη και άλλων παράνομων  περιουσιακών στοιχείων που κατέχει τόσο ο ίδιος ,όσο και η οικογένειά του
Η απόφαση για την κατάσχεση των ακινήτων του εκδόθηκε στις  16/7/2014  .Στη φωτο  φαίνεται ένα μικρό μόνο μέρος απο τη γη που έχει, ή μάλλον είχε ,στην κατοχή του και την απολάμβανε δεόντως ...πουλώντας το "λευκό" θάνατο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]