ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΚΟΣΜΟΣ)Τουρκία: "Κόλαση" στην άσφαλτο με ανατροπή βυτιοφόρου - Για τραγωδία μιλούν τα ΜΜΕ

Πολυ μεγάλο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Ντιάρμπακιρ-Μπίνγκιολ στην ΝΑ Τουρκία  με αφορμή την ανατροπή βυτίοφόρου  με υγραέριο LPG, το οποίο Τραυματίστηκαν περισσότερα από 70 άτομα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Η Δήμαρχος του Ντιάρμπακιρ, Κ. Κισανάκ, σε δήλωσή της στο NTV, σχετικά με το θέμα, είπε «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία μεγάλη τραγωδία»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βυτιοφόρο ανετράπη στο 90ο χλμ του αυτοκινητόδρομου Ντιάρμπακιρ-Μπίνγκιολ και οι διερχόμενοι βρέθηκαν μέσα στις φλόγες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με δύο ελικόπτερα και 12 ασθενοφόρα στο κρατικό νοσοκομείο του Λίτζε και σε διάφορα νοσοκομεία του Ντιάρμπακιρ. 

Ο Νομάρχης του Ντιάρμπακιρ, κ. Τζαχίτ Κιράτς, δήλωσε ότι ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά λόγω της έκρηξης που σημειώθηκε σε οχημα που ερχόταν από το Μπίνγκιολ . Είναι νωρίς για να αναφερθούμε στα αίτια του ατυχήματος και αυτά θα μπορέσουν να διαπιστωθούν μετά την έρευνα που θα γίνει. Λέγεται ότι τα εγκαύματα ορισμένων τραυματιών είναι σε μεγάλο βαθμό»

Στη συνέχεια οι ιστοσελίδες γράφουν ότι η Δήμαρχος του Ντιάρμπακιρ είπε ακόμα τα εξής «Μόλις πληροφορηθήκαμε για το θέμα, πυροσβεστικά οχήματα έφθασαν στην περιοχή. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ μεγάλη τραγωδία. Εύχομαι περαστικά σε όλους και ελπίζω να μην υπάρξουν νεκροί. Υπάρχουν όμως πολλοί τραυματίες. Τα λεωφορεία και τα οχήματα επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά. Εκείνο που χρειαζόμαστε άμεσα είναι να υπάρξει συντονισμός και να μεταφερθούν οι τραυματίες σε νοσοκομεία που έχουν ειδικές μονάδες για εγκαύματα. Θα πρέπει να επιστρατευθούν όλες οι δυνατότητες του Υπουργείου Υγείας.»
πηγη onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]