Εργαζόμενοι στο Δημόσιο: Στάση εργασίας σήμερα και συγκέντρωση στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Σε στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 22 Ιούλη από τις 11 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου κατέρχονται οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, καθώς σήμερα είναι η ημέρα κατά την οποία εκδικάζεται η έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου έκρινε παράνομη την «αποχή - απεργία της ΑΔΕΔΥ κατά της «αξιολόγησης».

Οι Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο με ανακοίνωσή τους καλούν στη στάση εργασίας και σε συγκέντρωση στις 12 μ.μ. στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ταυτόχρονα καλούν όλους τους εργαζόμενους που βγήκαν σε διαθεσιμότητα να συμμετέχουν στην κινητοποίηση - πορεία από την ΕΡΤ (8.30 π.μ.) μέχρι το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στην ίδια ανακοίνωση οι Δυνάμεις του ΠΑΜΕ τονίζουν πως απέναντι στον εντεινόμενο αυταρχισμό της κυβέρνησης και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να αντιτάξουν το δικό τους όπλο, το δικό τους ενιαίο μέτωπο πάλης. Μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και όλα τα λαϊκά στρώματα να ορθώσουν ένα τείχος λαϊκής αντίστασης όχι μόνο ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις, αλλά στο σύνολο των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στο Δημόσιο, στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής απαιτώντας εδώ και τώρα να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους, να δοθούν λύσεις στα λαϊκά προβλήματα.
 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]