ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ – 19/7/2014 – Μετά από περίπου 3 χρόνια, ολοκληρώθηκε το χτίσιμο του ναού του Σολομώντα στη Βραζιλία.
Μάλιστα, το προηγούμενο Σάββατο στις 19 Ιουλίου του 2014, έπειτα από 40 μέρες νηστείας πραγματοποιήθηκε και ο καθαγιασμός του ναού. Τα επίσημα εγκαίνια του ναού θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιουλίου.
Ας δούμε τι γράφουν σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της «Universal Church of the Kingdom of God» (σ.σ. pentapostagma.gr – «Παγκόσμιας Εκκλησία του Βασιλείου του Θεού»):

Τα μεγάλα εγκαίνια του Ναού του Σολομώντος

22 Ιουλίου 2014
Επίσκοποι και Πάστορες από τη Βραζιλία και από ολόκληρο τον κόσμο μαζί με τον ηγέτη και ιδρυτή της «Παγκόσμιας Εκκλησίας του Βασιλείου του Θεού», Επίσκοπο EdirMacedo, ενώθηκαν σε μία πίστη στο μεγαλύτερο Ναό του Θεού στη Γη: στο Ναό του Σολομώντα, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Celso Garcia, 605 στο Bras, στο κέντρο της πόλης του SãoPaulo.
Ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στις 19 Ιουλίου, μπορούσε κανείς να διακρίνει γύρω από το ναό το μέγεθος της μεγαλοπρέπειας της συγκεκριμένης ημέρας. Στο Ναό κατέφθαναν Επίσκοποι, Πάστορες και οι γυναίκες τους ένας προς ένας από διαφορετικά μέρη της Βραζιλίας.
Η ειδική συνάντηση χωρίστηκε σε δύο τμήματα: στις 9 το πρωί και στις 6 το απόγευμα ώστε όλοι να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν. Οι συναντήσεις μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από τη Universal TVκαθώς και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στους οποίους φιλοξενούνται καθημερινά προγράμματα της «Παγκόσμιας Εκκλησίας του Βασιλείου του Θεού» καθώς και στο Ραδιοτηλεοπτικό Δίκτυο Aleluia.
Στην πρώτη προσευχή που έλαβε χώρα στο Ναό του Σολομώντα, ο Επίσκοπος Macedo, πέφτοντας στα γόνατα παρακάλεσε τον Θεό να καθαγιάσει κάθε σπιθαμή του Ναού και όρισε ότι οποιοσδήποτε επισκεφθεί το Ναό θα λάβει χρίσμα από τον Ύψιστο, το χρίσμα που κάνει τη διαφορά, που θα δώσει εξουσία και ισχύ, για την θεραπεία των ασθενών, την απελευθέρωση των καταπιεσμένων και την αλλαγή της ζωής τους:
«Από εδώ που βρισκόμαστε άφησε το φως του προσώπου Σου να λάμψει σε ολόκληρο τον κόσμο, οπουδήποτε Έχεις οποιονδήποτε που παρακολουθεί ή συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα. Άφησε το χρίσμα του Αγίου Πνεύματος να μεταδοθεί στου πληγέντες, τους τραυματισμένους, τους αδύναμους και όσους πλήττονται από άδικες πράξεις. Σε όλους, δίχως διακρίσεις», ήταν η προσευχή του Επισκόπου.
Ο Επίσκοπος θυμήθηκε την ιστορία του Αβραάμ, που επιθυμούσε να τεκνοποιήσει και ο Κύριος του χάρισε παιδί μετά από περίπου 25 χρόνια, δείχνοντας του έναν έναστρο ουρανό λέγοντας του ότι αυτοί θα είναι οι απόγονοί του: αμέτρητοι και αναρίθμητοι.
“Μία μέρα, κοίταξα και εγώ τα αστέρια για να αποκτήσω το ίδιο όραμα με αυτό του Αβραάμ. Σήμερα, τα μάτια μου μπορούν να συλλογιστούν χιλιάδες πάστορες, άντρες και υπηρέτες του Θεού διασκορπισμένους σε ολόκληρο τον κόσμο, κερδίζοντας ψυχές, και όλα αυτά καθώς το Άγιο Πνεύμα είναι ο Θεός μας, ο οδηγός μας, ο Κύριός μας, και η κατάλληλη στιγμή έχει φθάσει για να ξεκινήσουμε να αποκτούμε παιδιά, όπως ακριβώς η Σάρα η σύζυγος του Αβραάμ. Γεννήσαμε το πρώτο, στη συνέχεια το δεύτερο και θα συνεχίσουμε καθόλη τη διάρκεια των 50 ετών που υπηρετούμε τον Κύριο. Προσέξτε: «όταν ένας άνθρωπος έχει ένα όνειρο, μία επιθυμία, παρόλες τις συνθήκες, ο Θεός στην ώρα που Εκείνος επιλέγει – στην σωστή ώρα – θα πραγματοποιήσει απείρως παραπάνω πράγματα από αυτά που ζητούμε ή σκεπτόμαστε”, είπε ο Επίσκοπος.
Δείτε φωτογραφίες από τον Καθαγιασμό του Ναού του Σολομώντα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]