ΗΠΕΙΡΟΣ Στα βαριά τραύματα απο την πτώση του οχήματος σε χαράδρα ο θάνατος της 44χρονης στην Οξυά Μονοδενδρίου (βίντεο -φωτο)


Στην μεγάλη ευθεία  στην Οξυά Μονοδενδρίου όπως βλέπετε και στο βίντεο έφυγε απο την πορεία του το αυτοκίνητο της 44χρονης και βρέθηκε σε χαράδρα .Ενας περιπατητής που έτυχε να περνά απο το σημείο σήμερα το μεσημέρι  ειδοποίησε τις Αρχές για την ύπαρξη ενός αυτοκινήτου στο γκρεμό  και έτσι άμεσα έφτασε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ ,όχημα της Π.Υ ,αστυνομία.Να σημειωθεί πως ο σύζυγος  της 44χρονης είχε δηλώσει σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια την εξαφάνιση της συζύγου του ,ουκρανικής  καταγωγής.
Στο σημείο του συμβάντος έφτασε και ο ιατροδικαστής κ.Βουγιουκλάκης προκειμένου να διενεργήσει νεκροψία.Σύμφωνα με αυτή. ο θάνατος της γυναίκας προήλθε απο τα σοβαρά τραύματα  που υπέστη απο την πτώση του οχήματος.

Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν η γυναίκα θέλησε να βρεθεί στο γκρεμό βάζοντας τέλος στη ζωή της.Στο οδόστρωμα πάντως δεν υπάρχει ίχνος φρεναρίσματος.Κάτοικος της περιοχής μας  μετέφερε πως στο συγκεκριμένο δρόμο αυτοκίνητα κατά καιρούς  έχουν βρεθεί εκτός της πορείας τους καθώς δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες κάτι που είναι αδιανόητο σε μία ορεινή περιοχή ,με χαράδρες και γκρεμούς όπως είναι η ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων.





Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ


Χθες (09-07-2014)  στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μονοδενδρίου – Οξυάς Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους (50) μέτρων περίπου.
Από το σημείο του ατυχήματος ανασύρθηκε νεκρή, αργά χθες το απόγευμα, η 44χρονη οδηγός του οχήματος.  
Προανάκριση ενεργεί  το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων.

UPD 10.21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]